Setari Cookie-uri

Ezoteric: Tipuri de suflete pereche pe care le poti iubi in orice viata

Sufletul pereche este definit ca fiind un partener perfect, care ne umple viata de bucurii.

Sufletele pereche gandesc ca si noi, ne sustin la bine si la greu, sunt sexy, inteligente, amuzante si vor face parte din viata noastra pentru totodeauna. Daca totul ar fi atat de simplu viata ar fi numai roz. De fapt si de drept acest termen defineste persoana care vine in viata noastra din diverse motive si poate fi o ruda, un amic, un coleg, un vecin sau chiar un dusman. Acest Suflet ne va ajuta sa ne maturizam, sa invatam o gramada de lucruri utile. De-a lungul vietii sufletele pereche pot imbraca numeroase forme, unele menite sa ne invete ceva, altele aparute doar ca sa avem cu cine impartasi anumite momente. In timp ce unele raman in viata si inima noastra doar cateva luni sau ani altele vor ramane o vesnicie.

suflet perche Foto: Ljupco Smokovski, Shutterstock

Suflete pereche pe care le poti intalni in viata

1. Prietenul suflet pereche

Acesta este cel mai des intalnit. Cateodata intalnim o persoana si ceva ne uneste instantaneu ca si cand am fi cunoscut-o de cand eram mici. Ne imprietenim rapid si incepem sa ne spunem de toate cateva ore la rand. Acestia sunt oamenii pe care i-am ales sa intre in viata noastra, carora le-am acordat acest privilegiu pentru ca gandesc ca noi, simt ca noi si au cam aceleasi calitati si defecte ca si noi. In aceste relatii impartasim totul si celalalt nu ne judeca, pentru ca ne cunoaste mai bine decat oricine, chiar si decat noi insine si de aceea ocupa un loc foarte important in viata noastra. Ne completam reciproc propozitiile, avem aceleasi interese, credinte, simt al umorului si gandim la fel ba chiar ne intelegem din priviri. Acestea sunt sufletele pereche de prietenie.

Citește și:

2. Sufletul pereche care ne da peste cap

Sufletul pereche nu este cineva care intra in viata noastra linistit. El apare si modifica ceva, ne provoaca si ne face sa ne punem tot felul de intrebari existentiale. Exista foarte bine delimitate clipele “dinainte” si de “dupa” aparitia lui fulminanta in viata noastra. Desi nu prea ne dam seama cum de a avut o influenta atat de mare asupra noastra. Partea buna in a cunoaste o astfel de persoana este aceea ca ne forteaza sa ne schimbam perspectiva asupra lumii si astfel ne da sansa de a ne indrepta greselile.

3. Iubitul suflet pereche

Acest tip de suflet pereche iese din viata noastra pe cat de repede a intrat, iar relatia este una foarte intensa, romantica si plina de dragoste, dar pe perioada scurta. Este posibil sa fie prima noastra dragoste, o aventura sau doar cineva care ne-a cunoscut intim. Acest tip de suflete pereche apare pentru a ne invata cate ceva despre viata si in primul rand despre noi insine. In mod cu totul deosebit, aceste relatii nu ne dau de la inceput fluturi in stomac ci pe parcurs ce cunoastem persoana ne indragostim de felul in care ne simtim alaturi de ea si de ceea ce face din noi. Prefera o despartire armonioasa, dupa care sa se ramana in continuare prieteni, pentru ca a avut foarte multe de invatat de la persoana alaturi de care a fost si legatura ramane in continuare puternica.

Citește și:

4. Suflete pereche ce raman in continuare necunoscuti

Intalnirea cu acest tip de suflete pereche este mereu foarte scurta, poate fi pasagerul langa care ati stat in mijloacele de transport in comun, cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere si ati stat putin timp impreuna sau chiar un strain cu a carei privire v-ati intersectat. De obicei aveti o reactie de deja-vu in momentul in care va intalniti insa nu va puteti da seama unde v-ati mai vazut, iar explicatia este ca va puteti cunoaste din vieti anterioare. Intalnirea este scurta, dar importanta, de regula va spune ceva ce aveti nevoie sa auziti in acel moment, poate fi o incurajare sau o indrumare si chiar daca nu va veti mai intalni niciodata veti stii cu siguranta ca acea persoana si-a pus amprenta pe sufletul vostru.

5. Sufletul pereche in dragoste

Toti ne dorim sa il intalnim si sa traim toata viata fericiti impreuna pana la adanci batraneti, dar nu toi avem norocul acesta. Relatia cu acest tip de suflete pereche intrece orice asteptari, se creeaza o legatura trainica si intima, o prietene extraordinara leaga persoanele si o dragoste divina.

Foto prima pagina: Nikki Zalewski, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.