Setari Cookie-uri

TOP 10 motive pentru care ar trebui sa calatoresti doar cu sora ta cel putin o data in viata

Exista cateva motive foarte puternice pentru care ar trebui sa calatoresti doar cu sora ta cel putin o data in viata de adult. De fapt, motivele sunt la fel de puternice ca legatura emotionala dintre voi.

calatorie cu sora ta

Daca vrei sa pleci macar pentru cateva zile in vacanta in aceasta vara, alege partenerul de calatorie potrivit. Avem o veste pentru tine: sora ta este construita genetic pentru a fi partenera ta ideala de calatorie, conform tripoto.com.

Vom vedea mai jos care sunt motivele pentru care ar trebui sa pleci cat mai repede intr-o calatorie impreuna cu sora ta, insa vom raspunde mai intai la intrebarea: cum faceti rost de bani?

1. Puneti amandoua la bataie economiile personale

Daca sunteti printre norocoasele care au reusit sa puna niste bani deoparte de-a lungul timpului, a venit vremea sa investiti in amintiri.

2. Imprumuta-i!

Nu intotdeauna ai la dispozitie banii necesari pentru a pleca in vacanta de vis alaturi de cel mai mare complice al tau: sora pe care o iubesti atat de mult. In plus, nu stii niciodata cand veti mai avea ocazia sa va potriviti timpul liber atat de bine, asa ca nu mai sta pe ganduri si imprumuta banii de care ai nevoie pentru a va face, amandoua, cel mai frumos capriciu din ultimii ani.

Incercati sa imprumutati bani de la parinti sau de la niste prieteni buni, insa faceti-va un calcul cu privire la perioada in care ii veti inapoia. Daca nu vreti sa apelati la ceilalti pentru a va bucura de o vacanta impreuna, puteti apela la o astfel de solutie prin care veti avea banii in mana, in maximum 24 de ore. O astfel de rapiditate in obtinerea banilor este esentiala, mai ales atunci cand gasiti o oferta de calatorie de nerefuzat.

Citește și:

calatorie

Cum puteti calatori mai ieftin

Daca vreti sa calatoriti mai ieftin sau sa fiti sigure ca va incadrati intr-o anumita suma de bani, trebuie sa incepeti prin rezervarea unui bilet de avion foarte ieftin.

Mai exista, insa, o optiune foarte convenabila: puteti calatori cu trenul, cu ajutorul unui abonament Interrail, noteaza gapyear.com. Cu un astfel de abonament obtii zile de calatorie in oricare dintre tarile europene. In zilele respective va urcati in orice tren, catre orice destinatie din tara inclusa in abonament. Ati putea avea surpriza sa constatati ca platiti 100 sau 150 de euro pentru bilete de tren care ar costa, in mod normal, 400 sau 500 de euro.

O alta metoda prin care puteti calatori amandoua foarte ieftin este cazarea intr-unul dintre campingurile aflate in marile orase occidentale, conform ricksteves.com. In astfel de campinguri exista toalete incredibil de curate, un mini-market, precum si posibilitatea de a va imprieteni cu turisti din diferite tari in timpul unor petreceri ad-hoc in fata corturilor. Totodata, puteti ajunge foarte repede din camping in centrul orasului pe care vreti sa-l vizitati. Pretul este extrem de mic: intre 5 si 10 euro pe noapte de persoana.

Citește și:

sora

Motivele pentru care ar trebui sa calatoresti cu sora ta

Iata ca am ajuns si la cele 10 motive pentru care ar trebui sa pleci intr-o calatorie doar cu sora ta in aceasta vara:

1. Daca parintii considera ca cel putin una dintre voi este prea tanara pentru a pleca „in lume” „nesupravegheata”, cu siguranta nu va vor pune bete in roate daca veti calatori amandoua;

2. Nu va veti certa despre locurile pe care vreti sa le vizitati, deoarece este mai important sa calatoriti impreuna decat sa bifati „X”-uri pe harta;

3. Sora ta te va apara in orice conditii, oriunde si oricum;

4. Nu va veti certa cu privire la lucrurile pe care vreti sa le faceti impreuna, deoarece aveti aceeasi parere despre modul in care puteti amesteca ideea de a face ceva cu ideea de a nu face nimic;

5. Va face selfie-uri cu tine care ti se vor parea penibile, insa peste cativa ani le vei aprecia si-ti va fi dor de aceste momente;

6. Pentru ca aveti acelasi tip de umor si veti rade copios la aceleasi glume;

7. Te cunoaste mai bine decat crezi si stie cand nu te simti bine si ai nevoie de ajutor (sau cand simti nevoia sa fii lasata in pace);

8. Vei impacheta mai putine lucruri, deoarece le puteti imparti ca intre surori;

9. Ganditi la fel; cu siguranta vreti sa evitati cozile infernale de la principalele obiective turistice, care sunt, de multe ori, atat de plictisitoare;

10. Pentru ca meritati sa va bucurati de o vacanta impreuna. Cand ati calatorit ultima data doar voi doua?...

Citește și:

calatorie

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.