Setari Cookie-uri

7 obiceiuri ale femeilor puternice

Care este secretul succesului?

5. Sunt independente

Atat emotional cat si financiar sunt propiile stapane. Se intretin singure si nu isi pun toata viata in mainile unui barbat. De multe ori isi fac o lista cu obiective, pe care le impart in perioade de timp si se ocupa punctual de indeplinirea fiecarei sarcini. Isi prioritizeaza astfel activitatile si sunt cumva constiente de ceea ce trebuie sa faca daca vor sa obtina ceva. Sunt la curent cu ultimele noutati ce tin de domeniul financiar si isi calculeaza banii de asa natura incat sa sa nu ramana niciodata fara fonduri pentru a-si plati facturile, drept pentru care sunt chibzuite in privinta micilor mofturi pe care majoritatea femeilor si le fac.

6. Isi permit un anumit grad de vulnerabilitate

Daca se arata vulnerabile asta inseamna doar ca sunt umane, ceea ce da o latura de autenticitate lor si lucrurilor pe care le fac cu incredere. Cum ar fi exercitiile fizice de dimineata. Chiar daca initial le-a fost greu sa faca un obicei din a iesi la alergat sau a se trezi mai devreme pentru a face cateva exercitii de aerobic au reusit la un moment dat sa se bucure de timpul pe care il acorda in acest fel propriei imagini si sa se bucure de acei hormoni ai fericirii eliberati de corpul uman dupa activitatea fizica. Asa se simt bine si isi golesc mintea pentru ce au de facut in timpul zilei. Asadar, a lasa sa se vada emotiile reprezinta normalitatea, pe cand o fata impasibila face doar ca persoana in cauza sa para rece, aroganta si de neincredere.

Citește și:

7. Isi amintesc sa aloce niste timp pentru propria persoana

Aloca suficient timp pentru somnul de frumusete si alte activitati relaxante. Femeile puternice realizeaza faptul ca daca vor lucra non stop vor claca la un moment dat si se vor imbolnavi, asta pe langa faptul ca nu pot munci non-stop cu aceeasi eficienta. Din pacate acest lucru este cel mai greu de facut, sa-ti acorzi timp pentru un masaj, o plimbare in parc, pentru a citi o carte buna sau doar pentru a face o baie cu spuma este mai usor de zis decat de facut. Insa pe cat de mici si neimporante par aceste activitati pe atat de importante sunt pentru femeile care vor sa nu isi piarda sanatate fizica si mentala.

Foto prima pagina: studioloco, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.