Setari Cookie-uri

Raluca Zenga: 'Walter stie cum sa faca o femeie sa se simta regina'

Acum sunt mai inteleapta, reusesc sa citesc mai bine oamenii, sa le identific corect intentiile.

Avem instinctul acesta legitimant. Ne branduim repede ca fiind cei cu femei frumoase. Dintre ele, cele ale noastre Walter Zenga a trecut pe aici, a lasat impresie placuta si n-a plecat pur si simplu. A plecat cu viata rezolvata. Cat e el de legenda a inteles ca e nevoie de o romanca mai departe in viata. Au deja o familie impreuna si traiesc fericiti, ca altfel cum? Deci Raluca Zenga.

Un interviu realizat de Radu Buzaianu

1. Dintre toate ale tale, ce-ti place cel mai mult la viata ta?

Imi place libertatea de a calatori oriunde, de a vedea locuri noi si cunoaste oameni interesanti cu o poveste de spus, si sunt recunoscatoare pentru sansa de a le putea oferi fetitei si baietelului meu o copilarie lipsita de griji si plina de aventura, in care eu ma pot dedica lor in totalitate.


2. Dintre toate ale lui, ce-ti place cel mai mult la Walter Zenga?

Apreciez spiritul lui familist, cum face orice sacrificiu pentru binele nostru, fericirea noastra este mereu prioritatea sa. Iubesc faptul ca este un sot atent, gata mereu sa ma rasfete cu atentii si cadouri-surpriza, si nu imi refuza nimic! Este o prezenta calda si protectoare fata de mine si de copii.

Citește și:

3. Din perioada aceea in care te-a cucerit, zi-mi un moment dintre acelea in care te-a castigat.

Ha, nu a fost prea greu: Walter este intruchiparea unui gentleman stilat si galant, care stie cum sa faca o femeie sa se simta regina. M-a cucerit cu manierele sale impecabile, zambetul strengar si sexy, si atentia cu care m-a invaluit de la inceput: este foarte placut si excitant pentru o femeie sa intelegi ca barbatul care te curteaza are intentii serioase si nu este doar un playboy care bifeaza seductii pasagere!

4. Din felul in care erai atunci, ce s-a pierdut pana acum?

Eram foarte tanara la cei 21 de ani ai mei, deci poate mai naiva, convinsa ca toti oamenii sunt de buna-credinta si dezinteresati. Dar mi-am pastrat entuziasmul post-adolescentin de atunci, ma bucura si acum lucrurile marunte, micile gesturi de afectiune, de apreciere, ma exaltez usor si sunt gata mereu de noi experiente, fara blazarea inaintarii in varsta. Sunt copilaroasa si vesela.

Citește și:

5. Din felul in care ai devenit, cum esti acum si nu erai atunci?

Acum sunt mai inteleapta, reusesc sa citesc mai bine oamenii, sa le identific corect intentiile. Sunt in primul rand mama, lucru care a adus cea mai complexa dimensiune personalitatii mele, m-a sensibilizat si mai mult in cunoasterea naturii umane.

6. Dintre toate ale tale, unde e casa? Unde te consideri acasa?

Casa mea este acolo unde se afla familia mea: sotul si cei doi copii ai nostri. Fireste ca locul in care ma bucur de regasirea locurilor familiare este Romania, dar de sase ani ne-am construit casa visurilor noastre in Dubai, de aceea si acolo este "acasa"! Fiind si cetatean italian, ma simt pe deplin integrata si ferice si in Italia...deci vedeti, pentru familia Zenga notiunea de "acasa" nu poate fi izolata la o singura natiune!

7. Dintre toate momentele pe care le-ai trait ca mama, alege unul, dintre acelea, cele mai dragi.

Citește și:

Momentul preferat a fost cu ambii copii acela in care s-au transformat din mici creaturi hulpave si plangarete care te trezeau noptile in adorabile fiinte graitoare, manifestandu-si iubirea si recunostinta cu prima imbratisare lipicioasa si primul "te iubesc, Mami!" Adica aha, bun, o apreciati in sfarsit pe mama, ciufulita si nedormita cum este ea!

8. Dintre toate cele pe care ti le-au spus copiii tai de-a lungul timpului, zi-mi unul dintre acelea care-ti sunt dragi.

"Mami, tu esti printesa mea si eu o sa te protejez de toti oamenii rai!" (fiul meu Walter Junior, 4 ani).

"Mami, tu esti cea mai buna prietena a mea si vreau sa mergem mereu la festivaluri si concerte impreuna asa ca acum! Tu stii sa te distrezi cel mai bine! A, si o sa am grija de tine cand vei fi batrana." (fetita mea Samira, 6 ani).

9. Dintre toate verile din lume, de ce va place cea din Romania (cel putin asa am citit)?

Citește și:

Noi venim vara in Romania din Iulie pana in septembrie, dar in acest interval plecam in diverse vacante, in Italia, Spania, Franta etc. Cat stam aici ne bucuram de parcuri, de muzee, de drumuri la munte si de distractia de pe litoralul romanesc! Eu sunt dependenta de bucatele traditionale, ador bucataria romaneasca si cat raman pe meleagurile noastre imi fac plinul de bunatati!

10. Dintre cele care-ti lipsesc, ce-ti doresti mai mult de la viitor?

Nu lipseste nimic din viata mea, am primit din belsug de la Dumnezeu, chiar mai mult decat as fi visat vreodata. Pentru viitor imi doresc sa fim cu totii sanatosi si veseli, sa ramanem uniti si sa traim in armonie ca pana acum! Eu voi continua sa scriu, sa demarez diverse proiecte, pentru ca cea mai mare satisfactie profesionala mi-o aduc cartile, cele care ajung la sufletul omului si transmit un mesaj!

Citește și:

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.