Setari Cookie-uri

Cum sa porti accesoriile statement. 5 bijuterii must have pentru petrecerile verii

Accesoriile sunt modalitatea perfecta pentru a scoate in evidenta o tinuta si a-ti pune in valoare trasaturile.

accesorii

Accesoriile sunt modalitatea perfecta pentru a scoate in evidenta o tinuta si a-ti pune in valoare trasaturile, iar bijuteriile de tip „statement“ pot scoate din anonimat orice outfit daca stii cum sa le porti corect, potrivit Youqueen.com. Iar vara este cel mai potrivit anotimp pentru a scoate la inaintare acest tip de accesorii, pentru ca nu mai esti conditionata de puloverele groase si gecile voluminoase.

Pentru un cocktail party, preferatele stilistilor sunt inelele din aur alb sau galben, cu pietre semipretioase care pot aduce o nota de culoare outfitului tau sau pot complementa culoarea tinutei alese. Inelele de tip statement pot fi purtate independent sau in combinatie cu o pereche de cercei discreti, pentru a nu-ti incarca look-ul. De asemenea, culoarea ojei pe care o porti nu trebuie sa distraga atentia de la accesoriu, asa ca o manichiura french sau in nuante pastelate este cea mai potrivita. Poti alege o rochie inflorata sau una simpla, din voal, iar rezultatul va fi o tinuta eleganta de vara, plina de stil si feminitate.

Citește și:

Accesoriile voluminoase trebuie purtate cu tinute cat mai simple. Asta inseamna ca trebuie sa eviti materialele cu imprimeuri vibrante, broderii sau aplicatii, pentru ca bijuteria pe care o porti sa fie singurul lucru care atrage atentia asupra tinutei tale. O rochie neagra, clasica, sau o pereche de pantaloni si o camasa dintr-un material vaporos sunt puse perfect in evidenta de un colier pretios, care iti avantajeaza linia decolteului si da o nota de stil tinutei tale. Colierele arata cel mai bine cand sunt purtate seara, fiind prea greoaie pentru zilele caniculare.

Daca iti place sa ii porti, poti alege niste cercei de tip candelabru, pe care ii poti purta si cu parul strans, dar si cu o coafura cu bucle lejere. Ideal, lungimea cerceilor trebuie sa fie proportionala cu marimea si forma fetei tale, iar culoarea sau materialul pe care le alegi sa se imbine armonios cu restul tinutei tale. Angelina Jolie a facut senzatie cand a imbracat pe covorul rosu o rochie neagra, lunga, despicata pe un picior, cu umerii goi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei cu smaralde, detaliul care a facut diferenta intre o tinuta banala si una care i-a asigurat un loc pe lista celor mai bine imbracate vedete.

Citește și:

Bratarile voluminoase sunt foarte versatile si pot fi purtate ca accesoriu de sine statator, pot fi alaturate unor bratari subtiri sau in combinatie cu altele de marime, forma si culoare asemanatoare, pentru a crea iluzia unui singur accesoriu. Foarte populare au fost bratarile de tip catuse, care se potrivesc unor tinute care inspira putere si siguranta pe sine.

Un clutch incrustat cu pietre, de culoare argintie sau aurie, este un alt accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Clutch-ul este perfect pentru iesirile in oras cu prietenele, la o intalnire sau la o petrecere si completeaza de minune orice tinuta. Alaturi de el mai poti purta o bijuterie de tip statement, preferabil un colier sau o pereche de cercei.

Retine ca bijuteriile statement trebuie purtate cu o atitudine increzatoare. Daca nu te simti confortabil sa porti accesorii mari, cu personalitate, rezuma-te la un stil clasic, cu bijuterii discrete, si introdu-le treptat in tinutele tale pe cele voluminoase. Vei vedea ca in timp te vei indragosti de ele si abia vei astepta urmatoarea ocazie pentru a le purta.

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.