Setari Cookie-uri

Numerologia va spune daca sunteti compatibili!

Numerologia iti dezvaluie daca esti compatibila cu actualul partener si care sunt posibilele surse de conflict in cuplu.

Numerologia iti dezvaluie daca esti compatibila cu actualul partener si care sunt posibilele surse de conflict in cuplu.

Tot ce trebuie sa faci este sa calculezi numarul numelui tau si numarul partenerului. Procedura este simpla. Mai intai vei nota pe o foaie numele si prenumele tau complete. Este necesar sa pui numele ce ti-a fost dat la nastere, nu cel de casatorie sau numele schimbat. In dreptul fiecarei litere vei trece cifra care ii corespunde. Verifica numerele din tabelul de mai jos.



Apoi vei aduna toate cifrele. Daca iti da un numar mai mare decat 9, vei aduna fiecare cifra a numarului respectiv. E posibil sa fie necesar sa aduni de mai multe ori cifrele numarului rezultat pana cand obtii o cifra.

Apoi, vei face acelasi lucru si pentru numele persoanei cu care vrei sa verifici daca esti compatibila.

Iata si un exemplu:

D r a g o m i r A n a M a r i a
4 91 7 6 4 9 9 1 5 1 4 1 9 9 1

4+9+7+6+4+9+9 +1+5+1 + 4+1+9+9+1=79

7 + 9 = 16

1 + 6 = 7

I o n A l e x a n d r u

9 6 5 1 3 5 6 1 5 4 9 3

9+6+5+ 1+3+5+6+1+5+4+9+3= 57

5+7=12

1+2=3

Numarul Anei este 7, iar numarul lui Alexandru este 3.

Dupa ce ai calculat cele doua numere, afla mai jos daca sunteti compatibili.

Compatibilitatea numerelor

1


1 - 1 Este o combinatie foarte potrivita. Persoanele al caror numar este 1 sunt foarte independente si competitive, sunt buni conducatori. Relatia este plina de dinamism, nu va veti plictisi unul de celalalt. Vor exista dese conflicte, pentru ca amandoi aveti personalitati puternice. Relatia scartaie daca sunteti in competitie unul cu celalalt.


1 - 2 Relatia este una de complementaritate. Persoana cu numarul 1 este cea puternica din relatie si cea care va asigura cea mai mare parte a veniturilor familiei, pe cand persoana cu numarul 2 este mai sensibila, mai romantica. Sunteti foarte diferiti, dar va completati perfect. Exista posibilitatea ca persoana cu numarul 1 sa uite sa ii acorde atentie celeilalte, chiar daca o iubeste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.