Setari Cookie-uri

Numerologia va spune daca sunteti compatibili!

Numerologia iti dezvaluie daca esti compatibila cu actualul partener si care sunt posibilele surse de conflict in cuplu.

1 - 3 Persoanele cu numarul 3 sunt capabile sa ii puna in evidenta pe cei cu numarul 1. 3 este foarte creativ, iar 1 este numar de actiune, asa ca vor face o echipa minunata impreuna. Ambele persoane sunt insa foarte orgolioase, asa ca nu accepta cu usurinta criticile.

1 - 4 Persoanele cu numarul 4 sunt foarte meticuloase si fac lucrurile pe indelete. 1 este o persoana de actiune, ii place sa obtina totul cat mai repede, asa ca in relatia aceasta vor iesi deseori scantei. 4 va incerca sa il controleze pe 1. Daca ei vor realiza ca sunt persoane complet diferite si ca trebuie sa se accepte astfel si sa se valorizeze reciproc, relatia va fi una solida.

1-5 Aceasta este o combinatie foarte reusita. Amandorura le place libertatea si sunt persoane foarte ocupate. Desi timpul lor liber este foarte limitat, se vor bucura intotdeauna impreuna de el. Se cearta mai ales cand unul dintre ei incearca sa il controleze pe celalat sau sa ii impuna ceva.

1-6 Persoanele cu numarul 6 au nevoie de afectiune, au nevoie de cineva care sa aiba grija de ei. 1 s-ar putea sa poata juca acest rol, dar va iesi din relatie in momentul in care 6 nu ii va intelege nevoia de independenta.

1-7 Persoanele cu numarul 7 sunt introvertite, persoanele cu numarul 1 sunt extrovertite. Traiesc in lumi diferite, dar se completeaza reciproc. 1 are nevoie de ideile lui 7 si 7 are nevoie de sprijinul emotional al lui 1.

1 - 8: Daca sunteti parteneri de afaceri, atunci combinatia este fabuloasa. Daca relatia este una romantica, veti avea numeroase dificultati. Amandoi va doriti foarte mult succesul, urati sa fie criticati si faceti tot posibilul pentru a obtine ceea ce va doriti. Relatia amoroasa va merge doar daca veti face compromisuri.

1-9 1 este ceva mai egoist, 9 este mai altruist. Vor avea multe de invatat unul de la celalalt, dar este posibil sa apara certuri, pentru ca parerile celor doi, punctul de vedere din care privesc anumite subiecte sunt total diferite.

2

2 -1 vezi combinatia 1-2
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.