Setari Cookie-uri

Numerologia va spune daca sunteti compatibili!

Numerologia iti dezvaluie daca esti compatibila cu actualul partener si care sunt posibilele surse de conflict in cuplu.

2 - 2 Ambii au nevoie de iubire ca de aer. Vor reusi intotdeauna sa isi rezolve neintelegerile fara a afecta relatia de cuplu. Sunt foarte sensibili si trebuie intotdeauna sa fie atenti la nevoile celuilalt.

2-3 Chimia este excelenta, ambii sunt inteligenti si au simtul umorului. Lui 3 ii place atentia, iar 2 va se va bucura intodeauna de succesele acestuia .

2-4 Persoana cu numarul 4 este o persoana de incredere si va face tot posibilul pentru ca in familie sa nu lipseasca niciodata nimic. 2 este de asemenea o persoana familista si calda. 2 are nevoie sa i se arate ca este iubit(a), iar 4 nu intelege intotdeauna acest aspect.

2-5 2 are nevoie de iubire, iar 5 are nevoie de libertate. Relatia poate fi una extrem de incitanta si de puternica, dar numai in masura in care cei doi sunteti atentia la nevoile celuilalt. Relatia va avea numeroase suisuri si coborasuri.

2-6 Aceasta este o pereche reusita. 6 este cel mai faimilist numar, iar 2 este cel mai iubitor. 6 are nevoie de aprobare, simte nevoia sa se impuna, iar 2 nu accepta intotdeauna acest lucru. Atentie sa nu va raniti reciproc fara sa vreti!

2-7 7 are nevoie de spatiu, de singuratate. 2 are nevoie sa fie iubit(a). Relatia va merge, doar daca 2 va intelege ca nevoia de solitudine a lui 7 este reala si daca va cauta sa isi ocupe timpul liber si cu alte activitati decat cele desfasurate cu partenerul(a).

2-8 Lui 8 ii place sa aiba siguranta financiara si va face orice pentru a o obtine. Persoana cu numarul 2 este puternic atasata de familie, motiv pentru care isi va canaliza energiile catre camin. Pot aparea discutii daca 8 nu va aprecia eforturile depuse de 2.

2-9 2 are nevoie in permanenta de iubire si atentie, iar 9 este o persoana foarte atenta cu ceilalti. 9 este un lider innascut, dar este posibil sa se concentreze mai mult pe munca, iar 2 va suferi.

3

3-1 vezi 1-3

3-2 vezi 2-3

3-3 Sunt creativi si sociabili. Se inteleg bine si se sprijina reciproc. Totusi, ambii sunt idealisti si se pune problema care dintre ei se va ocupa si de aspectele practice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.