Setari Cookie-uri

Ibiza, insula care nu doarme niciodata

Ibiza este destinatia perfecta a entuziastilor si noncoformistilor, a celor dornici de distractii inedite. Ibiza are un magnetism greu de explicat, de descris in cuvinte…Ibiza inseamna o puzderie de cluburi, DJ, vedete, petreceri in aer liber, trupuri bronzate, apusuri si peisaje care iti taie respiratia, istorie... Ibiza este un amestec fermecator intre trecut, prezent si viitor, Ibiza este naturala, cosmopolita, avantgardista...si mai presus de toate este celebra!

Ibiza este destinatia perfecta a entuziastilor si noncoformistilor, a celor dornici de distractii inedite. Ibiza are un magnetism greu de explicat, de descris in cuvinte...Ibiza inseamna o puzderie de cluburi, DJ, vedete, petreceri in aer liber, trupuri bronzate, apusuri si peisaje care iti taie respiratia, istorie... Ibiza este un amestec fermecator intre trecut, prezent si viitor, Ibiza este naturala, cosmopolita, avantgardista...si mai presus de toate este celebra!

Cum se ajunge pe insula?

- cu avionul de pe continent (Madrid, Barcelona)

- cu ferry-boatul din Palma de Mallorca sau Barcelona.

Insula Alba

Sora mai mica a unei alte insule faimoase - Palma de Mallorca, Ibiza, supranumita si „Insula Alba”, este a treia ca marime din arhipeleagul Balearelor, impreuna cu vecina sa mai mica Formentera, alcatuind complexul Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”.

Insula insumeaza peste 50 de plaje (una mai frumoasa decat alta), printre cele mai renumite numarandu-se: Talamanca (o plaja nisipoasa de circa 1 km situata in jurul unui golf natural; aici se afla cluburile Pacha si El Divino), Figueretas (o suburbie a orasului principal, intesata de cafenele, baruri, restaurante si cluburi), Playa d'en Bossa, supranumita si „Rolex Beach” (3 km de nisip fin; aici se afla parcul acvatic Aguamar si discoteca Space), Santa Eulalia (o statiune linistita, perfecta pentru famisti), Es Cana (o frumoasa plaja de nisip, faimoasa pentru saptamanalele Piete Hippy), San Antonio Bay (una din cele mai frumoase plaje mediteraneene, paradisul distractiilor si al sporturilor nautice).

Orasul Ibiza, situat in sud-estul insulei cu acelasi nume, nu are plaje, cea mai apropiata fiind Talamanca, la numai 15 minute de mers pe jos din portul Ibiza.

Ibiza este si un paradis al iubitorilor de sport: tenis, golf, calarie, karting, ciclism montan, windsurfing, quad, sporturi de apa, scufundari, croaziere cu vaporasul.

Dar Ibiza este, in primul rand, visul suprem de clubbing pentru orice fan al muzicii electronice. Si asta o spunem nu noi, ci toti cei care au avut norocul sa se perinde prin cluburile sale, deopotriva turisti sau DJ.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.