Setari Cookie-uri

Cheltuiala putina si efect maxim. TOP 4 cele mai potrivite cadouri pentru iubitul tau

Iubitul tau merita tot ce-i mai bun pe lume, asa ca ne-am gandit la cele mai frumoase cadouri pe care i le-ai putea face vreodata.

cadou pentru iubit

Barbatii sunt intotdeauna mai putin inspirati decat femeile atunci cand vor sa aleaga un cadou pentru partenerele lor. Pe de alta parte, femeile se afla rareori in dificultate atunci cand aleg un cadou pentru un barbat, iar acest lucru a fost demonstrat si in cadrul unui studiu publicat pe site-ul dedicat cercetarii journals.plos.org.

Barbatii sunt innebuniti dupa cadouri utile

Indiferent cat de dragut este cu tine si cat de mult iti da de inteles ca apreciaza cadoul tau simbolic, partenerul tau ar fi preferat, in sinea lui, un cadou util.

Barbatii isi doresc aproape intotdeauna sa primeasca acele daruri care ii scutesc de un drum pana la magazin si care ii ajuta, eventual, sa economiseasca bani.

Marele aliat al femeilor

In alegerea cadoului potrivit, femeile au parte de un aliat puternic. In primul rand barbatii sunt mult mai transparenti decat ele cand vine vorba de cadourile pe care si le-ar dori. Este de ajuns sa porti o simpla discutie cu iubitul tau pentru a afla, fie si voalat, ce-i place sa faca, ce doreste sa-si cumpere si ce si-ar dori sa primeasca de la tine. Va spune aceste lucruri cu detasare, iar daca porti discutia intr-un mod subtil, nu va deveni paranoic si nici nu se va stradui sa-ti analizeze motivele.

Iata care ar putea fi cele mai potrivite cadouri pentru iubitul tau:

Citește și:

1. Un parfum

Desi ai putea crede contrariul, barbatilor le plac foarte mult parfumurile, insa gusturile lor difera. Analizeaza putin parfumul pe care il foloseste deja si afla in ce categorie de mirosuri de incadreaza. Atunci cand vrei sa alegi un parfum pentru iubitul tau, cumpara unul dintr-un magazin in care ai incredere, cu produse originale si de calitate. Mai mult decat atat, daca vrei sa faci o adevarata afacere, comanda parfumul dintr-un magazin online. Spre exemplu, aceste parfumuri pentru barbati au preturi derizorii, care sunt reduse cu pana la 40%.

cadou pentru iubit

2. Un mouse si o tastatura wireless

Barbatii sunt mai pasionati de tehnologie decat femeile si adora intotdeauna gadgeturile, conform indiatimes.com. De aceea, un mouse si o tastatura wireless pot fi cea mai buna alegere atunci cand vrei sa-i cumperi un cadou iubitului tau, deoarece sunt foarte utile si ii ofera celui care le foloseste un plus de confort. Daca detine un monitor suficient de mare, va putea naviga pe internet si se va putea uita la filme fara sa mai fie nevoit sa stea pe scaunul de langa birou.

Citește și:

3. O piesa de echipament sportiv

Daca iubitul tau practica un sport cu regularitate, ai putea sa-i cumper o piesa din echipamentul de care are nevoie. Spre exemplu, daca practica judo si are, deja, un kimono alb, ii poti cumpara unul albastru. Crede-ne ca va aprecia alegerea ta. Daca este pasionat de ciclism, ii poti cumpara un ciclocomputer, un mic rucsac prevazut cu rezervor de apa, o pereche de ochelari de soare sau o percehe de pantaloni cu intaritura.

4. Un bilet la concert

Daca ii place muzica, ai putea sa ii cumperi bilete la concertul trupei preferate. Aici ai de ales, insa, in a-i oferi doua bilete (unul dintre ele fiind pentru tine) sau un singur bilet, pentru a merge la concert cu baietii. Daca ii place sa cante la chitara, i-ai putea cumpara, insa, si un set de corzi, un set de pene sau o husa noua. Daca are acasa o chitara electrica, vorbeste cu prietenii lui si afla ce tip de pedala si-ar dori sa detina. Si ultimul album al formatiei sale preferate ar putea fi, de asemenea, o alegere foarte buna.

Citește și:

cadou pentru iubit

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.