Setari Cookie-uri

3 locuri in care imi iau un #timeout

Imi place sa ma aglomerez, de ce sa nu-mi recunosc!? Fac parte din categoria femeilor care se plang ca nu au timp liber, care nu-si pot dedica macar o ora pentru ele, dar nici nu pot sa stau prea mult fara sa am activitate. Complicat! La birou, sunt intr-o agitatie permanenta dupa subiecte noi, chiar si in pauzele de cafea, iar cand ajung acasa incerc sa ma ocup si de treburile casnice (nu tot timpul cu succes).

Totusi, ceva mi-a dat de gandit. De curand, organismul mi-a transmis cateva semnale cum ca as avea nevoie sa ma relaxez mai mult, sa ma detasez si sa ma concentrez pe ceea ce imi face placere cu adevarat. Insa, chiar si-asa, de multe ori am senzatia ca nu-mi aleg un #timeout potrivit. Cand sunt in fata calculatorului, cu N mail-uri nedeschise si cu un raft de treburi de facut, imi iau un #timeout imaginar si ma teleportez intr-un loc cu totul diferit. Ca atunci cand trebuie sa inveti pentru un examen important si apar alte sarcini mai "importante" de facut sau filozofii de rezolvat.

Dar m-am hotarat sa schimb la 180 de grade acest lucru, pentru ca, dupa cum imi spunea si mama si n-o ascultam, sanatatea fizica si psihica sunt mai importante decat orice altceva. Asa ca, de cateva saptamani m-am hotarat sa nu mai aman inevitabilul si am inceput sa pun mai mult accent pe cum imi folosesc putinul timp liber si sa investesc in starea mea de spirit de bine. Iata cum si unde am decis sa ma bucur de un #timeout pe placul sufletului meu, fara sa-mi schimb programul foarte mult. Pana la urma, schimbarile mici dau nastere unor rezultate mari si de durata, nu?

Citește și:

Prigat si PlatformaKudika

La terasa dintre cladirile de birouri

Sunt foarte sociabila, imi place sa ma inconjor de oameni si nu am acceptat niciodata ideea de a merge undeva singura. Acum, insa, la aproape 30 de an, am descoperit gustul dulce al timpului petrecut cu mine insami. Asa am ajuns sa-mi savurez singura Limonada Prigat la terasa aceea boema de pe strada Polona. Eu, telefonul meu si limonada care mi-a facut ziua. In ultima vreme, daca tot am zis sa incep schimbarile, am ales sa petrec mai putin timp pe Facebook, pe care l-am inlocuit cu noua platforma Kudika, care ma tine la curent cu sfaturi de infrumusetare, ingrijire, vacante si interviuri cu femeile pe care le admir. Practic, numai lucruri care-mi plac. Apropo, poti sa iti iei si tu o pauza pe platforma! Intra AICI!

Blog-uri si cumparaturi online

Iubeeesc blog-urile! Ma relaxeaza foarte mult si trebuie sa recunosc ca, daca s-ar inventa un job care sa implice rasfoitul zilnic al blogurilor, as fi prima care s-ar angaja. Inca visez. Totusi, o zi citind ultimele articole din lumea blogging-ului si o fereasta cu vedere la un colt de natura si o limonada cu menta, cum e cea care a aparut acum de la Prigat, ar fi ideal. Departe de oras si de agitatie, mi-as face cumparaturile pe internet, pentru ca oricum gasesc tot ce imi doresc doar in magazinele online. Asta da #timeout!

Citește și:

Plimbari in aer liber

Pana sa ma retrag intr-un loc mai intim si mai plin de verdeata, mai sunt cateva plimbari de facut prin Bucurestiul sufocat de viteza. Din cele sapte zile ale saptamanii, trei le dedic plimbarilor in aer liber. Si nu, nu exagerez, chiar fac asta! Cum de am timp? Incerc sa ma pun pe primul loc si sa nu las pe nimeni sa ma abata de la plan. Plimbarile nu prea le fac singura, asa ca mi se alatura intotdeauna una dintre prietenele mele cele mai bune. Dupa cateva ture de parc sub soare, ne retragem sub frunzele unui copac de cand lumea si ne racorim cu un suc delicios. De obicei alegem Prigat, pentru ca fiecare isi poate lua ce aroma prefera. Eu il aleg pe cel de portocale in general, dar oricum ar fi, ma asigur ca profit de un #timeout la maxim.

In viziunea ta, cum arata #timeout-ul perfect?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.