Setari Cookie-uri

Iuliana Tudor: 'Oricate ar cadea, exista mereu motive si solutii pentru care sa lupti si sa o iei de la capat'

Iuliana Tudor are un tip de simplitate pozitiva dar si suficient glamour, cat sa o incadram fara exagerari la capitolul celebritati.

La inceput Iuliana Tudor a fost aplaudata ca noua Andreea Marin la TVR. Intre timp, au mai trecut seri de vineri, au mai trecut, editii, luni si sezoane si a capatat o relevanta proprie, suficient de diferita de cea a Andreei Marin. Iuliana Tudor a ramas aproape singura vedeta de la TVR, zambeste elegant si noi o privim cu simpatie. Are intr-adevar un tip de simplitate pozitiva dar si suficient glamour, cat sa o incadram fara exagerari la capitolul celebritati.

Un interviu realizat de Radu Buzaianu

Foto interior si prima pagina: Facebook

Cum esti si nu prea se stie ca ai fi?

Un om simplu. Si incerc sa nu pierd asta, desi, sa fii persoana publica te poate duce foarte departe de aceasta valoare. A fost una dintre mize pentru mine, cand am inceput sa fac televiziune. Sa nu uit ca odata stinse reflectoarele, trebuie sa luminezi si singur. Fara farduri, fara haine de scena, fara "glam", doar Tu! Or', lumina acesta o da simplitatea. Nu e deloc usor sa ramai printre muritori dupa ce simti bucuria din ochii a milioane de oameni care-ti ofera dragostea lor pentru ceeea ce faci. De aceea, am ales ca dincolo de scena sa traiesc simplu. Asta ma protejeaza de eventuale derapaje :)

Citește și:

Ai emisiunea aceasta, “O data-n viata”. Daca am schimba cu “pentru prima data in viata”, ce ai vrea sa faci, pentru prima data in viata?

Ceva ce voi face din toamna si despre care veti afla atunci.

Dintre cele pe care le-ai trait pana acum, ce ai vrea sa ramana doar o data in viata?

Casatoria.

Ca una dintre putinele vedete pe care le mai areTeleviziunea Romana, ai avut vreodata ocazia sa pleci?

În mai multe randuri si am considerat fiecare oferta onoranta. Doar ca nu m-am simtit omul potrivit pe proiectele respective, iar asta e esential. Proiectul e baza.

Ce fel de baiat ai, Iuliana, ce ti s-a parut important sa stie de la tine?

Ai auzit tu mama ( si mai ales de baiat) sa nu spuna ca puiul ei e cel mai cel?! Nu fac exceptie! Imi place sa-l educ pe Tudor si pentru ca am in el un receptor foarte bun si intelegator. In fiecare zi invatam cate ceva. Din tot. Chiar si daca stam o ora sa privim o buburuza ( ceea ce s-a intamplat):)) ii creez o poveste din care sa invete ceva util. Iar invatarea prin joaca este cea mai buna metoda pentru copii.

Citește și:

Cum traiti in vacanta, voi, ca familie?

Ca orice familie, ne facem program comun si ne distram fara masura desigur, totul se intampla in jurul lui Tudor. Calatorim si ne jucam foarte mult impreuna si cred ca de asta are nevoie un copil: sa se joace cu parintii lui si sa primeasca dragoste. Si nu doar in vacante.

Ma gandeam la ce face sotul tau, care are o firma deconstructii. In viata voastra, ce mai trebuie construit?

Tot timpul e ceva de construit, insa niciodata pentru ca "trebuie ". "Constructia" prioritara pentru noi acum este Tudor, care consolideaza cumva ce am cladit impreuna de 20 de ani. Asa ca fiecare zi inseamna truda de a construi un om frumos si bun!


Dintre toate cele cate ar putea sa cada, de ce-ti e frica sa nu se darame?

Nu am frici de genul acesta. Pentru ca oricate ar cadea, exista mereu motive si solutii pentru care sa lupti si sa o iei de la capat. Lupt si gasesc puterea de a ridica ceva, oricat de mic, de la zero! Plus ca tot ce fac, fac temeinic , iar daca se darama e doar pentru ca, poate, nu eram pe drumul bun si astfel mi se arata calea.

Citește și:

Probabil, esti un om foarte fericit. De ce crezi cat ti-au iesit lucrurile in viata?

Pentru ca nu mi-am pierdut pe drum umanitatea si pe Dumnezeu. Si pentru ca am muncit foarte mult.

Ce-a fost cel mai greu ca sa se ajunga aici?

Nimic. Greu e sa intelegi cat de simplu e totul! Cat de la indemana e sa fii fericit. Spunea foarte frumos Florian Pittis: " ...traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul v va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea"

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.