Setari Cookie-uri

Fa cumparaturi in mod inteligent. Ce merita sa achizitionezi in luna august

Ultima luna de vara reprezinta perioada perfecta pentru a face cateva achizitii vestimentare si nu numai.

incaltaminte de vara

Este o luna in care ai parte de reduceri nenumarate si daca mergi in magazine acum, vei observa ca poti face economii substantiale. Potrivit money.com daca faci cumparaturi la finalul anotimpurilor, ai cele mai mari sanse sa-ti iei lucruri bune si ieftine, iar noi iti vom spune exact ce poti cumpara in saptamanile ce urmeaza.

Incaltaminte. Ce merita sa cumperi acum si ce articole ar trebui sa lasi pe raft

Este momentul perfect pentru a-ti achizitiona incaltaminte de vara. In aceasta perioada poti sa-ti cumperi mai multe perechi de incaltari cu acelasi buget cu care la debutul verii iti cumparai o singura pereche. Un exemplu concludent poti vedea printre aceste sandale de dama, care au preturile mult mai mici decat la inceputul sezonului cald.

Tot acum vei gasi in magazine si promotii la flip-flops sau la espadrile din panza, pe care le poti cumpara pentru anul viitor. Este cel mai inteligent si economic mod de a face shopping, pentru ca poti sa-ti cumperi oricate lucruri vrei la preturi de cateva ori mai mici decat in plin sezon. In aceasta perioada, insa, nu merita sa cumperi botine sau pantofi, pentru ca se face trecerea catre sezonul lor si aceste tipuri de incaltari sunt foarte cautate in aceasta perioada. Daca nu ai neaparata nevoie acum, asteapta pana in luna februarie, cand le vei putea cumpara la reduceri.

Citește și:

Care sunt hainele pe care ar trebui sa le achizitionezi acum

Acum este perioada cea mai buna pentru a cumpara maiouri si tricouri, care te scot din incurcatura in timpul verii. Orice femeie ar trebui sa aiba in dulap maiouri albe si negre, foarte versatile si de mare folos in oricare perioda din an, noteaza site-ul de moda fahv.com. Acelasi lucru este valabil si pentru tricouri – cumpara cateva tricouri uni, pe care sa te poti baza oricand.

Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a-ti cumpara pantaloni scurti sau rochii de plaja, acum au preturi mult mai mici si le poti folosi vara viitoare.

accesorii

Accesoriile. Ce obiecte te vor costa mai putin in aceasta perioada

Palariile pe care le-ai ocolit toata vara din cauza pretului ridicat pot fi cumparate acum la pret redus. Este un moment foarte bun si pentru a-ti cumpara o geanta de plaja deosebita sau un pareo. Vei vedea ca toate aceste accesorii de sezon au pret redus acum, atat in magazinele clasice, cat si in cele online, si vei putea sa reduci mult cheltuielile pentru concediul viitor.

Citește și:

Echipament de munte si de mare

Chiar daca abia te-ai intors din concediu, asta nu inseamna ca nu iti poti planui deja urmatoarea vacanta. Este un moment foarte bun sa cumperi un echipament complet de munte pentru ca vara viitoare sa cuceresti noi inaltimi. O pereche de ghete de munte costa in aceasta perioada mult mai putin decat in lunile mai si iunie, de exemplu.

Tot acum este si un moment prielnic sa iti cumperi un costum de baie, o rogojina de plaja sau o umbrela de soare, pe care sa le folosesti vara viitoare. Daca iti place sa faci excursii in natura in care sa dormi la cort, in aceasta perioada ai parte de reduceri substantiale pentru a-ti achizitiona toate cele necesare pentru camping.

vara

Potrivit site-ului dedicat cumparaturilor inteligente thefrugalfarmer.net, poti face economii cumparand la final de sezon atat haine, cat si aparate electrocasnice sau alte lucruri necesare in gospodarie. La finalul verii, de pilda, poti sa-ti cumperi un aparat de aer conditionat. Tot acum este un moment bun si pentru a cumpara mobila pentru gradina sau un gratar.

Tu cum iti organizezi cumparaturile de obicei? Faci achizitii in functie de sezon?

Sursa foto: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.