Setari Cookie-uri

Black Friday 2016: Te-ai pregatit pentru reduceri?

Afla cand incepe febra reducerilor de Black Friday!

Black Friday este vinerea de dupa Ziua Recunostintei din SUA si in mod traditional da semnalul ca sezonul cumparaturilor de Craciun a inceput. In ultimii ani Vinerea Neagra a devenit un moment mult asteptat atat de magazine cat si de cumparatori. Black Friday 2016 se apropie si este perioada ideala pentru a intocmi listele cu toate acele accesorii care ne pot face viata mai usoara si mai frumoasa insa care pe parcursul anului pot fi mai putin accesibile. Black Friday 20m16 poate fi de asemenea momentul ideal pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. In aceasta maniera, cadourile ii vor bucura cu adevarat pe cei care le primesc si nici nu vor face gaura in bugetul celor care le vor oferi.

Incepe sezonul reducerilor Black Friday 2016

Cand are loc Black Friday 2016?

Startul reducerilor de Black Friday se da de regula in a doua jumatate a lunii noiembrie, ceea ce inseamna ca Black Friday 2016 incepe, teoretic, pe 25 noiembrie, in noaptea de joi spre vineri la ora 00.00 si dureaza pana pe 27 noiembrie. Din fericire pentru cumparatori, multe magazine dau startul la reduceri cu o saptamana inainte. Prin urmare, va veti putea bucura de cele mai bune oferte si reduceri incepand cu 18 noiembrie.

Citește și:

In Romania, Black Friday a patruns in 2011, pe 25 noiembrie. Un an mai tarziu, sezonul reducerilor de Black Friday a inceput pe 23 noiembrie (inainte de data oficiala din Statele Unite), iar in 2013 a avut loc pe 29 noiembrie. In ultimii doi ani, respectiv in 2014 si 2015 Black Friday s-a desfasurat pe 28 noiembrie si 27 noiembrie.

Ce magazine participa la Black Friday 2016?

Experienta Black Friday s-a dovedit a fi un succes rasunator in Romania iar ca dovada stau vanzarile impresionante ale magazinelor din aceasta perioada. Tocmai datorita acestor incasari, din ce in ce mai multi retaileri isi atrag cumparatorii cu oferte speciale si reduceri, atat din randul magazinelor online cat si in ceea ce priveste magazinele clasice. Pentru mai multe detalii despre magazinele care participa la Black Friday 2016 intra pe BlackFridaySales.ro

Citește și:

Avantajul principal al magazinelor online este ca pasionatii de reduceri vor evita cozile care se pot produce in timpul acestei perioade in timp ce in magazinele offline cumparatorii pot testa si proba obiectele achizitionate. Indiferent de optiune, cu siguranta reducerile substantiale de Black Friday sunt asteptate in fiecare an cu interes.

Cine poate beneficia de promotiile si reducerile de Black Friday 2016?

Fiecare membru al familei isi doreste cu ardoare cel putin un produs la care viseaza pe tot parcursul anului insa pretul ridicat poate fi problematic in ceea ce priveste achizitionarea acestuia. Din fericire, aproape toate produsele de pe rafturi beneficiaza de reduceri, incepand de la produse cosmetice, accesorii, vestimentatie si mobilier pana la aparate electrocasnice de ultima generatie, precum si telefoane inteligente, tablete sau laptopuri.

Citește și:

Foto interior si prima pagina marcelokimura/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.