Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate despre Fecioara Maria

Maria este femeia cea mai de sus si cel mai nobil giuvaier in crestinism dupa Hristos. Ea este noblete, intelepciune si sfintenia personificata. Nu o putem onora niciodata suficient.

Fecioara Maria este una dintre cele mai importante figuri din crestinism. Nasterea Maicii Domnului este sarbatorita de bisericile crestine pe 8 septembrie, sarbatoare denumita in popor Sfanta Maria Mica, ocazie cu care mai bine de 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica. Tocmai de aceea, astazi va oferim o selectie de citate superbe despre Fecioara Maria, alaturi de gandurile noastre bune si urarile de fericire pentru cei care sarbatoresc astazi numele pe care il poarta.

Ea [Maica Domnului] este purtatoare de grija si organizatoarea generoasa a banchetului desfatarii dumnezeiesti si îndumnezeitoare; si, simplu spus, Mama Celui care pentru bunatatea Lui negraita S-a facut frate al nostru, e procuratoare si repartizatoare autentica a tuturor darurilor supranaturale si necreate ale Duhului dumnezeiesc care se dau acum si care sunt înca adunate în vistierie, prin care ne facem frati si comostenitori a lui Hristos. - Sfantul Teofan al Niceei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.