Setari Cookie-uri

Test: Ce tip de eroina moderna esti?

In ziua de azi, femeia este o adevarata "eroina moderna", angajata in batalia zilnica de a tine toate lucrurile sub control: femeie cu succes in cariera, sotie sau iubita stralucitoare si mereu in forma, mama perfecta.

EROINA MODERN DE CARIER poate opta pentru o tendina mai ampla in coafur: revenirea Prului tiat scurt si a bretonului. Prul este retezat i tiat pentru a crea o coafur compact in stil Ioana d'Arc care incadreaz faa. Aceast tietur elfeasc, trengreasc definete femeia drept independent i sever dar, in acelai timp, jucu i gata s rite. Mai presus de toate, este o neinfricat pionier care dorete s se disting din mulime. Este cu siguran o tendin pe care EROINA MODERN BUSINESS o iubete deja!

Andy Uffels: “Aceast tunsoare are linii superbe, un breton bogat care sugereaz for i control, eman strlucire. Este perfect pentru orice femeie de carier!... Prul slbit, deteriorat, nu va face fa, ins, acestui stil perfecionist, aadar incepe un program de ingrijire pentru a-l proteja i intri, folosind produse din gama Pantene Pro-V”.


Majoritate de C: Eti EROINA MODERN SPORTIV

Femeia sportiv este femeia preocupat de sntatea ei, de dieta i de forma fizic. Cu siguran merge la sala, alearga sau merge la bazin. Are grij s mnance echilibrat, are in program micarea in aer liber i prefer s urce un munte decat s mearg intr-un club. Pacifist, iubitoare de animale i preocupat de mediu, EROINA MODERN SPORTIV este liber i rzboinic in acelai timp.

Coafura cea mai la indeman pentru femeia sportiv este cu prul strans, lipit pe cap, uneori intins spre spate, alteori intr-o parte, impletitur-pan sau intr-un val plat. Tensiunea coafurii ofer un contrast direct cu volumul maxim al vemintelor. Efectul total amestec trsturile futuriste cu cele tribale, dand o puternic senzaie de masculinitate „unisex”. De cele mai multe ori, prul este strans pe spate, intr-un coc sau conci tensionat sau intr-o coad de cal; sunt prezente i cozile impletite. Vedem o siluet clar, aspr i modern, cumva eclectic i androgin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.