Setari Cookie-uri

Test: Ce tip de eroina moderna esti?

In ziua de azi, femeia este o adevarata "eroina moderna", angajata in batalia zilnica de a tine toate lucrurile sub control: femeie cu succes in cariera, sotie sau iubita stralucitoare si mereu in forma, mama perfecta.

“Este un stil fantastic. Dureaz cateva momente s ii aranjezi prul aa. Reueti s ii prul departe de fa i este o coafur foarte practic. Cu machiajul potrivit, vei arata foarte sexy.” spune Andy Uffels.


Majoritate de D: Eti EROINA MODERN MAM

EROINA MODERN MAMA este femeia de carier sau sportiv, este femeia care a hotrat s fie mama i caut s “impace” toate “rolurile” care ii revin. Cu siguran este mai atent la detalii, mai grijulie, mai preocupat de natura i de viitor, mai puin “atent” la culoarea rujului i mai mult atent la nevoile celor din jurul ei. Eroina Modern Mam nu este ins o femeie care a renunat s fie cochet, uneori elegant, alteori dur. I se potrivesc mai multe stiluri, dar va dori s poarte haine comode i s aib o coafura extrem de uor de aranjat. Timpul poate fi un inamic pentru aceast femeie, de aceea are nevoie de momente de relaxare, clipe unice doar pentru ea.

Coafura Eroinei Moderne Mam trebuie s fie una lejer. Stilul Nearanjat aranjat i se potrivete perfect. Prul este pur i simplu splat i uscat cu foenul intr-un val lejer, plin de volum i strlucire natural; este necesar foarte puin efort pentru a-l crea. Uneori, zboar intr-o parte; alteori, este un val mai structurat, mai greu. Per ansamblu, prul este des, strlucitor i sntos, tratat cu un pic de fixativ sau chiar fr fixativ. Este uor de realizat i cere foarte puin efort pentru a fi meninut.

“Acest look e fantastic pentru mmicile ocupate, pentru c este natural, tineresc i usor de intreinut, pstrandu-i strlucirea chiar i atunci cand nu este atent coafat” afirm Andy Uffels. Acest lucru nu inseamn c ai und verde s ii neglijezi prul!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.