Setari Cookie-uri

4 Mudre pentru cariera si iubire

Din vremuri stravechi, oamenii au privit dincolo de realitatea palpabila pentru a gasi intelepciune, seninatate, pace, bucurie, ocrotire si inspiratie.

Cunoasterea sacra rezervata candva doar initiatilor, iese acum la iveala pentru a le fi de ajutor tuturor oamenilor. Iar asta pentru ca, in ciuda stirilor alarmiste prezentate de mass-media traditionale, lumea devine un loc mai bun cu fiecare zi care trece.

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Indiei este acum la indemana noastra, a tuturor. Lucruri stiute de yoghini incercati ne stau la dispozitie pentru a aduce armonia si binele in viata noastra. Unul dintre acestea este stiinta mudrelor. Cuvantul mudra provine din sanscrita si inseamna pecete sau semn. Mudra se refera la o anumita pozitionare a degetelor ambelor maini, in scopul restabilirii starii de sanatate sau de bine. Aceasta nu este deloc intamplatoare caci vechii hindusi, cei care le-au inventat, aveau cunostinte de medicina energetica. Daca nu ai incercat sa le folosesti pana acum, iti propunem sa le incerci pe cele patru de mai jos. Te vor ajuta in cariera si iubire.

Citește și:

Mayura, mudra castigatorilor

mudra

Semnificatie: capul paunului, victorie, faima

Ritual: Aceasta mudra da rezultate spectaculoase in intervalul de timp dintre luna noua si luna plina. Foloste-o in ajunul zilei in care ai hotarat sa intreprinzi o actiune, fie ca e vorba de voluntariat sau de job.

Prin aceasta mudra sacra, ceri ajutorul Universului. Iar acesta iti va raspunde.

Shiva Linga, mudra iubirii sublime

mudra

Semnificatie: sufletul pereche

Ritual: Foloseste mudra in perioada in care luna este in crestere, dimineata, intre orele 5 si 7. Numara pana la zece si lasa semnificatia gestului sa te cuprinda.

Folosirea acestui gest sacru te va ajuta sa atragi sufletul pereche sau, daca deja l-ai gasit, sa iti imbunatatesti relatia.

Bhramara, mudra viziunii clare sau a intuitiei

mudra

Semnificatie: o aripa, o pasare

Ritual: Foloseste mudra in timpul perioadei dintre luna noua si luna plina, de dimineata, intre orele 7 si 8. Numara pana la noua, rar, si mentine mudra. In timp, intuitia ta si capacitatea de a vedea clar o situatie, de a face alegerile intelepte si a lua cele mai bune decizii va creste.

Citește și:

Trishula, mudra protectiei

mudra

Semnificatie: copacul, frunza, intelepciunea

Ritual: Foloseste aceasta mudra in timpul fazei de crestere a lunii, seara, intre 8 si 9. Numara pana la 20 si mentine-o. Vei simti cum te cuprinde o stare de pace, seninatate si bine. Toate problemele, fricile si nelinistile tale vor disparea.

Foto interior: 9photos, Shutterstock

Foto prima pagina: Nikki Zalewski, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.