Setari Cookie-uri

Us Weekly dezvaluie trecutul ascuns al lui Britney

Us Weekly a facut noi dezvaluiri despre binecunoscuta Britney Spears. Celebra revista a "sapat" adanc in viata de mult apusei printese pop si a scos la iveala lucruri socante.

Us Weekly a facut noi dezvaluiri despre binecunoscuta Britney Spears. Celebra revista a “sapat” adanc in viata de mult apusei printese pop si a scos la iveala lucruri socante.

Va mai aduceti aminte cand am cunoscut-o pe Britney? Era o adolescenta blonda, foarte draguta si pura, care nici nu se gandea ca la 20 si ceva de ani se va casatori sau ca va avea doi copii, chiar daca pe vremea aceea avea o relatie serioasa cu Justin Timberlake, vechiul ei coleg de breasla. Dar cum in ziua de azi nu mai exista bine fara de rau, cineva s-a gandit sa ne distruga si ultimul stop de imagine pozitiva pe care il aveam despre ea.

Faceti cunostinta cu avocatul Eric Ervin, care a lucrat cu Britney cand aceasta era adolescenta. El s-a prezentat la revista US Weekly pe motiv ca are de povestit lucruri care nu s-au mai spus pana acum despre artista. Printre acestea se numara si faptul ca Britney Spears nu mai era virgina cand a urcat prima data pe scena - totul a fost inventat doar pentru a i se promova imaginea, un truc de PR. De fapt, US spune ca Britney si-a pierdut virginitatea la 14 ani cu primul ei prieten, Reg Jones, si toata povestea pe care ea si Justin au tot spus-o in repetate randuri, cum ca el a fost primul barbat din viata vedetei, nu a fost decat inventie pura, de dragul spectacolului. Se pare ca ei aveau contacte intime inca de la inceput!


US a mai dezaluit inca un secret intunecat al familiei Spears. Dupa ce a pierdut un copil, bunica lui Britney, care suferea de depresie grava, s-a sinucis. De ce a fost pomenit si lucrul acesta? In primul rand pentru ca Britney nu a comentat niciodata acest fapt in presa, iar in al doilea rand, se pare ca depresia este “la moda” in familia ei si acesta poate fi motivul pentru care a ajuns in stadiul in care este astazi..

Bineinteles ca mai sunt si alte lucruri neplacute de spus despre Britney. Printre acestea se numara si procesul in care a fost implicata de curand, cu firma Louis Vuitton, care a dat-o in judecata intrucat a folosit, in videoclipul '' Do something '', imaginea faimoasei firme de accesorii, fara aprobare. Cantareata a pierdut procesul fiind obligata sa plateasca despagubiri in valoare de 80.000 E.

Un alt incident in care a fost implicata este reprezentat de cel in care a calcat un fotograf. Britney este un pericol public atunci cand se afla la volanul masinii. Martorii oculari au afirmat ca aceasta, in ciuda avertismentelor bodyguarzilor care ii faceau semne sa nu porneasca masina, a accelerat calcandu-l pe picior pe unul dintre fotografii care se aflau la evenimentul respectiv, incercand sa o surprinda. Toate aceste actiuni ale sale tin deja de un dezechilibru mental.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.