Setari Cookie-uri

Us Weekly dezvaluie trecutul ascuns al lui Britney

Us Weekly a facut noi dezvaluiri despre binecunoscuta Britney Spears. Celebra revista a "sapat" adanc in viata de mult apusei printese pop si a scos la iveala lucruri socante.

Dupa toate intamplarile nefericite, care nu o pun in niciun caz intr-o lumina pozitiva, faimoasa artista a ajuns la concluzia ca este blestemata. Ea nu mai intelege cum este posibil sa i se intample toate aceste lucruri ingrozitoare, la care se mai adauga si faptul ca a pierdut custodia celor doi copii. Printre altele, fostul sot, Kevin Federline este suspectat ca are o relatie amoroasa cu mama vedetei. Privind lucrurile din acest unghi, nu este de mirare ca si-a cumparat o multitudine de amulete care sa o protejeze de spiritele rele si sa alunge ghinionul care s-a abatut asupra ei si asupra familiei sale.

In fond si la urma urmei, exceptand faptul ca in multe situatii a actionat gresit si ca nu a profitat de posibilitatile in care i s-a oferit sansa sa-si indrepte imaginea, Britney nu este decat un om ca toti ceilalti, un om care are dreptul la intimitate, daca nu mereu, macar atunci cand se afla in propria casa, pentru ca aceasta este realitatea... in momentul in care accepti sa fii vedeta, accepti totodata si ca viata ta va fi intr-un fel sau altul a tuturor, mai ales in cazurile in care faci tot posibilul sa iesi in evidenta... si intr-o maniera gresita pe deasupra !

Totusi, in ultima perioada tot mai multe vedete au inceput sa-i ia apararea. Actorul George Clooney spunea ca Britney a ajuns in stadiul in care este haituita de paparazzi, ca viata ei nu mai are cum sa nu ajunga pe primele pagini, pentru ca la fiecare pas este urmarita. Oamenii nu se mai multumesc cu ceea ce face in prezent, ci au inceput sa-i rastoarne si trecutul, cautand sa afle tot mai multe lucruri care ar putea s-o defaimeze si mai mult. Din punctul lui de vedere, multe dintre faptele sale sunt datorate fotografilor care o urmaresc neincetat. Acestia au uitat se pare ca si ea este o fiinta umana, nu un animal pe cale de disparitie !

Ii multumim mult lui David Gilmore pentru caricaturile prezentate in cadrul articolului. Puteti admira lucrarile sale pe PrettyOnTheOutside.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.