Setari Cookie-uri

De ce atata drama? Dragostea nu e o resursa naturala limitata!

Inca o data Angelina a dovedit ca poseda una dintre cele mai voluminoase perechi de cojones de la Hollywood.

Bubuie internetul pe motiv ca se despart Angelina si Brad. Cu acest prilej, una dintre marile reviste internationale (dedicata, e adevarat, in mare parte femeilor) a anuntat fatalitatea, catastrofa, apocalipsa relatiilor de dragoste – Love is dead. Si a pus in carca Brangelina (ca si cand nu aveau suficiente pe cap) o acuza de te doare mintea - The Pitt-Jolie's date of separation is listed as September 15, reportedly, making September 15 the official day that love died. Carevasazica, au provocat sfarsitul lumii. No pressure...

Lasa revistele. In grupul de Facebook pe care il folosim cu succes in redactie pentru a barfi toata floarea cea vestita a intregului apus s-au generat (in primele 30 de secunde de la aflarea vestii) o multime de pareri.

Cred ca am o defectiune tehnica, probabil de natura cardiovasculara. Eu nu vad drama. Eu vad doi oameni care s-au iubit frumos. Au facut o armata de copii si au adoptat inca un regiment. Au popularizat o multime de idei sanatoase. Au hranit o buna parte din continentul african. Probabil ca sunt genul care ma multumesc cu putin de vreme ce primul meu gand este ca, poate, si-au facut norma de fapte bune pe cateva vieti, pentru cateva milioane de cupluri.

Citește și:

Gasesc ca tocmai decizia celor doi ii va salta inca putin in ochii fanilor, odata ce socul va trece. Inca o data Angelina a dovedit ca poseda una dintre cele mai voluminoase perechi de cojones de la Hollywood. O femeie care nu s-a sfiit niciodata sa elimine acele elemente din viata ei care nu mai functionau corespunzator.

Jelim ca si cum divortul inseamna anularea casatoriei. Sau mai rau, anularea iubirii de care ne-am indragostit toate. Or divortul nu inseamna nici una, nici cealalta. Inseamna ca pur si simplu si-au terminat drumul pe care il aveau de mers impreuna. Cel putin aici.

O fi rau sa spui ‚stop’ atunci cand lucrurile nu mai merg? Fiindca iarasi, din pricina defectiunilor tehnice probabil, eu gasesc ca drama si-ar face mai usor cuib in interiorul unei casnicii de fatada. Si nu-mi pot imagina nimic mai trist decat sa imparti casa si patul cu un om pe care nu il mai iubesti. Sa-ti refuzi dreptul la fericire sau macar la liniste pentru ca divortul tau i-ar putea tulbura cuiva definitia despre iubire este un paradox, o absurditate si o mare nedreptate. Dar aici nu e cazul. Pentru ca, norocul lui Brad... Angelina le are mari.

Citește și:

Featured foto by Akuma-Photo via Shutterstock

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.