Setari Cookie-uri

Cum il cuceresti in functie de zodie

Astrele au si ele un cuvant de spus cand vine vorba de felul de a fi al barbatilor si de modul in care trebuie sa ne comportam pentru a le intra in gratii. Daca tinem cont de cateva aspecte, relatia cu partenerul va avea numai de castigat, iar in situatia in care sunteti singure, nu ramane decat sa cititi cum puteti cuceri barbatul pe care ati pus ochii si puteti incepe se faceti primii pasi.

Rac

In fata racului trebuie sa parem fiinte neajutorate, intotdeauna in cautarea unui sfat bun. Trebuie sa-l lasam sa ne voreasca despre subiectele preferate, sa il lasam sa creeze atmosfera. Nu trebuie decat sa ii acordam atentie si incredere. In momentul in care se simte magulit, racul tinde sa ofere ce are el mai bun si asta nu poate fi decat in avantajul nostru. Are tabieturi de care nu poate fi usor dezvatat asa ca mai bine este lasat in pace. Nu agreeaza persoanele stridente, excentrice, deoarece iubeste normalitatea si firescul. Explica foarte bine ce simte fara a se incurca in declaratii siropoase. Nu este vulgar, dar este foarte direct. In momentele de ironie racul este foarte greu de suportat, dari ii trece foarte repede, fiind una dintre starile lui specifice.

Leu

Leului, ca unui rege ce este, trebuie sa-i dam importanta, sa-i acordam atentia binemeritata, sa il provocam, dar fara sa-l ironizam. Trebuie luat in serios si de multe ori trebuie sa evitam sa-l criticam, pentru a nu-i rani orgoliul extrem de bine dezoltat. Putem face mici observatii, dar pe marginea parerilor lui, astfel ii vom castiga admiratia si increderea. Nu va aborda o persoana necunoscuta adresandu-i direct intrebari. Intai o va analiza, o va cerceta, iar persoana respectiva va simti ca participa intr-un joc de-a soarecele si pisica. Daca iti acorda atentia inseamna ca esti cu adevarat o persoana interesanta. Intrucat este un om extrem de curat, va cauta aceasta calitate si la cea de langa el. Ii plac femeile frumoase, de-o frumusete acaparanta, usor vulgara, femeile care ii opun rezistenta, care stiu sa prelungeasca acest joc al vantarorii fara sa permita monotoniei sa intervina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.