Setari Cookie-uri

Cum il cuceresti in functie de zodie

Astrele au si ele un cuvant de spus cand vine vorba de felul de a fi al barbatilor si de modul in care trebuie sa ne comportam pentru a le intra in gratii. Daca tinem cont de cateva aspecte, relatia cu partenerul va avea numai de castigat, iar in situatia in care sunteti singure, nu ramane decat sa cititi cum puteti cuceri barbatul pe care ati pus ochii si puteti incepe se faceti primii pasi.

Sagetator

Sagetatorul apreciaza sinceritatea, hotararea si siguranta in propriile forte pe care o are o persoana de langa el. Apreciaza femeile care adopta un stil sportiv, cu simtul camaraderiei, partenere egale in ceea ce priveste nivelul de inteligenta, dinamice si cu un dezvoltat simt al datoriei. Uneori este nehotarat, incearca sa ramana in relatii bune cu toata lumea, pentru multi parand las sau ipocrit, el nefiind decat dornic de relatii sincere de prietenie. De multe ori se intampla sa i se reproseze inconsecventa in relatii. Este bine sa intre in contact cu foarte multe persoane la locul de munca pentru a putea face o selectie legata de cei cu care sa pastreze legatura in mod constant si cei cu care nu trebuie sa aibe decat relatii de amicitie, oarecum superficiale.

Capricorn

Capricornul este oarecum mai greu de gasit intrucat nu e adeptul petrecerilor mondene. Daca nu il gasim in locuri publice, la piata, in mall, atunci in mod clar trebuie sa mergem dupa el la serviciu. Acolo il vom gasi toata ziua. Deci, exista mari sanse sa gasim un capricorn la locul nostru de munca. Fiind extrem de constiincios in ceea ce priveste jobul sau, cea mai buna abordare este o discutie pe teme profesionale, o intrebare inteligenta, o propunere interesanta sau rugamintea de a ne oferi ajutor. Se va oferi indiferent cine ii cere ajutorul, iar daca ii aratam ca ne preocupa persoana lui il vom castiga in intreime. In cazul capricornilor e mai bine sa nu ne grabim, sa nu ii dam de inteles ca vrem sa ajungem singure cu ei cat mai repede. Nu se manifesta decat in intimitate, unde este extrem de inflacarat si neaparat dupa ce isi da seama daca este vorba despre ceva serios. Nu accepta gesturi care atrag atentia asupra partenerei, si nu este de acord cu femeile care incearca sa-i acapareze atentia de la rezolvarea unor probleme profesionale. El isi doreste armonia inca de la inceput si este bine sa incercati sa o pastrati.

Varsator

In ceea ce priveste varsatorul... totul tine de dispozitia lui de moment. Ideea principala este ca are nevoie de o femeie capabila sa-i dea raspunsuri, nu sa-l bata la cap cu intrebari. Ii place sa aibe alaturi o femeie pe care se poate baza, care sa-l ajute cand are nevoie, sa-i dea sfaturi bune, potrivite situatiilor in care se impotmoleste. Nu ii plac femeile care se plang toata ziua, incapabile de a-si solutiona singure problemele. Trebuie lasat liber, sa nu simta ca isi pierde din independenta si nu trebuie grabit. Daca reusim sa-i oferim liniste atunci il vom avea mereu aproape. De obicei prefera sa lase treaba adminitrativa in grija partenerei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.