Setari Cookie-uri

Cum il cuceresti in functie de zodie

Astrele au si ele un cuvant de spus cand vine vorba de felul de a fi al barbatilor si de modul in care trebuie sa ne comportam pentru a le intra in gratii. Daca tinem cont de cateva aspecte, relatia cu partenerul va avea numai de castigat, iar in situatia in care sunteti singure, nu ramane decat sa cititi cum puteti cuceri barbatul pe care ati pus ochii si puteti incepe se faceti primii pasi.

Fecioara

Barbatul din aceasta zodie nu cedeaza usor, dar adora sa puna la incercare toata imaginatia unei femei. Din aceasta cauza nu este un barbat usor de cucerit. Daca intrati in polemica, te poti retrage spunand ceva nevinovat. Chiar si in cazul flirturilor te poti lovi de replicle lui acide. De multe ori ironic, poate fi cucerit doar de acele femei care vor sa-si petreaca timpul punandu-si mintea la incercare. Nu suporta sa fie tratat ca un oricare altul, uraste falsitatea si minciuna, motiv pentru care aprecaza sinceritatea unei femei mai mult decat orice. Cauta o femeie isteata, alaturi de care sa nu se plictiseasca, cele simandicoase si complicate nefiindu-i pe plac. Pentru el femeia este o necunoscuta asa ca va incerca sa o cunoasca in cel mai mic detaliu. Nefiind sigur pe farmecul lui, barbatul din zodia fecioara nu va ataca niciodata fizic o femeie, cea mai puternica arma a sa fiind replica.

Balanta

Barbatul balanta poate fi cucerit prin rafinament, discretie, eleganta si cultura, adaugandu-se aici si frumusetea. Calitatea unei femei de a fi gospodina nu e cea care ii atrage in primul rand atentia. In dorinta de a sta alaturi de o femeie puternica, nu va fi foarte incantat daca ii vei povesti dramele tale amoroase. Unui barbat din aceasta zodie nu trebuie sa i te plangi des. Ii plac foarte mult oamenii optimisti, care privesc inainte. Un mare iubitor al artei sub diverse forme, il vor atrage discutiile bazate pe astfel de subiecte si e bine sa-i apreciezi gustul cu care si-a decorat casa ori vreo mica opera de arta pe care ti-o prezinta.

Scorpion

De preferat, la inceput, pe scorpion trebuie sa-l aprobam in tot ce spune. Asta il va maguli si va incerca tot mai mult sa ne intre in gratii. Este exclus sa-l minti ! Simte de la o posta cu nasul sau fin, prefacatoria, cochetaria gratuita si falsa. Pentru el important este ca o femeie sa stie sa-si puna in evidenta trupul, tine foarte mult la eleganta si nu apreciaza in niciun fel vulgaritatea. Hainele bune, mulate, un trup armonios, o privire atragatoare, o pozitie a corpului eleganta si procatoare fac mai mult decat un decolteu adanc. In general scorpionul, daca este refuzat, se va retrage elegant, nefiind o persoana care face uz de violenta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.