Setari Cookie-uri

5 utilizari ale telefonului pe care orice femeie independenta trebuie sa le stie

Utilizari inedite ale telefonului pe care le poti folosi.

aplicatii mobil

Telefonul inteligent este un instrument extrem de util pentru orice persoana. Statisticile arata ca pana anul viitor mai mult de o treime din populatia lumii va detine un smartphone. Cu siguranta ai si tu unul, insa stii in cate moduri il poti folosi?

Daca vrei sa ai parte de toate avantajele pe care ti le poate aduce tehnologia, este esential sa ai si un astfel de telefon performant, care sa nu te lase la greu si pe care sa incapa toate fotografiile si melodiile tale preferate. In plus, un telefon bun este ca un prieten de nadejde, care te ajuta sa fii mereu inaintea tuturor.

Iata cate utilizari mai are telefonul in afara de cele clasice si cat de mult te poate ajuta zi de zi:

Afla ce carti sa mai citesti si ce au mai citit prietenii tai

Ai pe noptiera un vraf de romane incepute si neterminate? Telefonul tau te poate ajuta sa tii pasul cu aparitiile editoriale si sa afli ce mai citesc prietenii tai. Exista mai multe aplicatii care te vor determina sa citesti mai mult si sa gasesti romanele care sa se potriveasca cel mai bine gusturilor tale.

In plus, faptul ca esti la curent cu ce mai citesc prietenii tai te determina sa-i ajungi din urma si te ajuta sa afli ce ar recomanda ei.

Citește și:

aplicatii inedite

Fa din telefon propriul antrenor

Spui mereu ca incepi sa mergi la sala de maine? Nu-ti face griji, nu esti singura. Din fericire, insa, exista cateva lucruri pe care le poti face in aceasta privinta. Primul? Descarca o aplicatie care sa te ajute sa monitorizezi caloriile meselor, precum si caloriile pe care le pierzi. Ea iti va aminti ce progrese ai facut si asta te va ajuta foarte mult sa te tii de un program bine stabilit in ceea ce priveste miscarea.

Telefonul poate deveni antrenorul tau personal si te poate ajuta sa-ti atingi obiectivele in ceea ce priveste silueta. Pe mindbodygreen.com vei gasi si marturia unei femei care a reusit sa slabeasca si sa se mentina in forma doar cu ajutorul catorva aplicatii, care sunt si gratuite.

Foloseste telefonul pentru a gasi cea mai rapida ruta pana la birou

Daca obisnuiesti sa mergi cu masina la birou inseamna ca stii deja cat de mult timp se poate pierde pe drum din cauza aglomeratiei. In loc sa stai in masina, asteptand intr-o coloana interminabila de automobile, nu ar fi mai bine daca ai dormi 15 minute in plus sau daca ti-ai savura cafeaua linistita in propriul living? Atunci ai nevoie de o aplicatie care iti arata care rute sunt cele mai aglomerate si pe unde ar trebui sa mergi pentru a ajunge cat mai repede la destinatie.

Lasa-te ghidata de aplicatie si vei descoperi cele mai rapide rute oriunde in orasul tau, asa incat sa nu mai pierzi vremea si sa nu iti mai irosesti energia pe drum.

Citește și:

De mare ajutor pentru ingrijirea tenului si pentru a gasi produsele de infrumusetare care te avantajeaza

Poti folosi telefonul si pentru ingrijirea pielii, cat si pentru a afla care produse de infrumusetare te avantajeaza. Exista aplicatii care determina ce tip de ten ai si ce fel de produse de curatare ar trebui sa utilizezi.

Nu uita sa verifici si aplicatiile care iti determina nuanta pielii si iti arata cu ce culoare de par, de unghii sau de fard ti-ar sta cel mai bine. In loc sa le incerci pe propria piele si sa cheltuiesti sume importante pe produse care nu ti se vor potrivit, mai bine afli inainte.

aplicatii mobil

Tine evidenta cheltuielilor pentru ca tu sa ai mereu niste bani deoparte

Multora dintre noi ni se intampla sa verificam cardul la finalul lunii si sa descoperim ca avem mai putini bani decat credeam. Daca apelezi la o aplicatie care sa tina evidenta veniturilo tale si cheltuielilor pe care le faci, nu vei mai fi surprinsa niciodata de soldul afisat la bancomat. In felul asta vei sti mereu cati bani ai si vei avea un aliat pentru a pune ceva deoparte.

Citește și:

Deja nu mai exista niciun dubiu ca un telefon inteligent este foarte util, dar daca folosesti si aplicatiile descrise de noi mai sus te vei bucura de el la adevaratul lui potential. Atentie, insa, studiile arata ca noi, femeile, suntem mai expuse la riscul de a deveni dependente de telefonul mobil, asa ca nu uita sa-ti mai ridici uneori ochii din ecranul lui.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.