Setari Cookie-uri

E foarte simplu! Lucrurile utile pe care ti le poti face singura, fara sa le mai cumperi

Iata cateva obiecte foarte utile pe care ti le poti face chiar tu.

lucruri utile

In zilele noastre poti cumpara orice de la magazin, inclusiv produse la care nu te-ai fi gandit vreodata ca se vor inventa. Este, insa, de mii se ori mai placut si mai benefic sa confectionezi singura acasa obiecte pe care sa le utilizezi in fiecare zi. Vei obtine lucruri originale si vei economisi o multime de bani. Iata cateva obiecte foarte utile pe care ti le poti face chiar tu.

Cum sa-ti faci cele mai originale obiecte de decor si bijuterii

E suficient sa ai in casa o imprimanta pentru a avea cale libera catre o multime de proiecte de tip Do It Yourself. Poti face obiecte decorative si chiar bijuterii unice, la un pret mult sub cele pe care le gasesti in magazine, mai ales ca poti gasi tonere de imprimanta la un pret atat de mic, care sa-ti permita sa iti folosesti din plin creativitatea. Mai mult, le poti face si niste cadouri cu adevarat deosebite persoanelor dragi.

Citește și:

Este vorba despre simpla imprimare a unor imagini de pe hartie pe un alt suport - lemn sau fimo. Poti face niste decoratiuni personalizate, cu chipul tau si al unei persoane dragi, sau cu un peisaj deosebit.Trebuie doar sa scoti la imprimanta imaginea pe care vrei sa o imprimi, sa o asezi pe suprafata, si sa aplici una dintre metodele de imprimare ilustrate in clipul de mai jos. E foarte usor, dupa cum vezi!

Pentru a face bijuterii, poti folosi fimo (un tip de clei asemanator plastilinei folosit pentru bijuterii). Doar taie forma bijuteriei - rotund, hexagonal, dreptunghiular - si pune-o la cuptor pentru a se intari (maximum 30 de minute). Dupa aceea urmeaza partea cea mai usoara - aplica imaginea, umezeste suprafata cu degetul si indeparteaza cu el foaia umezita. Vei obtine un pandativ sau o pereche de cercei cu o imagine unica.

Cu putina imaginatie iti poti face singura obiecte de mobilier

Obiectele de mobilier nu trebuie sa fie scumpe pentru a fi frumoase si pentru a se plia pe personalitatea ta. In prezent se discuta tot mai mult despre refolosirea lucrurilor vechi si despre inventarea unor noi utilizari pentru ele.

Citește și:

Daca ai imaginatie si esti deschis unor idei inedite, este extrem de simplu sa iti faci singura unele obiecte de mobilier. In locul unor corpuri suspendate, poti folosi ladite de lemn vopsite. Tot laditele de lemn pot fi folosite si pe post de noptiera. Este mai simplu ca nicioata sa-ti faci si un cuier - ai nevoie de o placa de pal, cateva suruburi si cateva carlige. Daca ai nevoie de un pat, paletii din lemn iti vor fi de un real ajutor, mai ales ca sunt si foarte ieftini, dar si foarte populari in acest moment.

Este foarte simplu si sa readuci la viata obiecte de mobilier care si-au pierdut farmecul odata cu trecerea timpului. Ai nevoie doar de autocolante pentru mobila, care vor da un aspect de nou tuturor obiectelor pe care le aplici. Poti sa optezi pentru autocolante care imita lemnul, sau unele cu pattern viu colorat si vesel.

lucruri confectionate

Personalizeaza-ti garderoba cu cea mai simpla metoda

Jacheta de toamna de anul trecut si-a pierdut farmecul? O poti transforma intr-una noua cu un truc vizual - aplica pe ea forme din fetru. Este un material cu care se lucreaza foarte usor, asa incat este extrem de simplu sa-ti aplici flori, stelute si orice alte forme deosebite pe o jacheta, pe o pereche de blugi sau pe o bluza.

Personalizandu-ti hainele, te vei asigura ca ai o garderoba unica si care va fi admirata de toti cei care te intalesc, tocmai datorita originalitatii ei. Poti aplica formele cu ajutorul unui lipici textil, sau le poti coase.

O alta modalitate de a personaliza hainele este folosirea aplicatiilor speciale, care se gasesc in mercerii. Se aplica foarte usor cu fierul de calcat si se gasesc in zeci de modele si culori. Pe brit.co, am mai gasit o multime de alte modalitati in care sa-ti personalizezi hainutele.

Dupa cum vezi, nu este deloc greu sa-ti creezi propriile lucruri, in loc sa le cumperi din magazine. Nu este doar mai ieftin, ci si distractiv, iar la final ai parte de satisfactia ca ai realizat cu mainile tale un lucru atat de util.


Sursa foto: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.