Setari Cookie-uri

Vedete combinate pe platoul de filmare

Ajungand sa aiba statutul de vedete, cei de la Hollywood au de multe ori impresia ca cei din jurul lor nu ii percep ca pe niste oameni normali si ca acestia s-ar implica in relatii serioase numai datorita faptului ca sunt cunoscuti. In cele mai multe cazuri asa se intampla. De foarte multi artisti se profita, partenerii lor creandu-si cariera pe baza notorietatii acestora (cazul Britney Spears - Kevin Federline). Iata de ce, tot mai multi actori isi gasesc perechea perfecta in timpul filmarilor.

Ajungand sa aiba statutul de vedete, cei de la Hollywood au de multe ori impresia ca cei din jurul lor nu ii percep ca pe niste oameni normali si ca acestia s-ar implica in relatii serioase numai datorita faptului ca sunt cunoscuti. In cele mai multe cazuri asa se intampla. De foarte multi artisti se profita, partenerii lor creandu-si cariera pe baza notorietatii acestora (cazul Britney Spears - Kevin Federline).

Iata de ce, tot mai multi actori isi gasesc perechea perfecta in timpul filmarilor.

Unul dintre exemple este reprezentat de cuplul David Arquette - Courtney Cox. Acestia s-au cunoscut prima oara in timpul filmarilor pentru filmul Scream, in anul 1996, dar le-a trebuit un an pentru a incepe sa sa afiseze ca si cuplu. S-au casatorit in anul 1996 si probabil datorita faptului ca si-au oferit timp pentru a se cunoaste mai bine, sunt si astazi foarte fericiti impreuna.

Un alt cuplu care a luat nastere pe platoul de filmare este cel format din Ethan Hawke si Uma Thurman. Cei doi actori extrem de atragatori si talentati, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru filmul Gattaca, in anul 1997. Au devenit un cuplu mult mai tarziu, ambii fiind foarte discreti cu privire la relatia lor. Cei doi s-au casatorit, au impreuna doi copii, dar au divortat in anul 2004, pe motiv de nepotrivire de caracter. Dupa divort Uma a suferit mult, dar a afirmat la un moment dat ca mare parte din vina este a ei, deoarece ajunsese intr-o situatie in care filmarile ii ocupau atat de mult timp, incat nu-i mai acorda sotului ei atentia necesara.

Ca sa ne referim si la clasicii filmului, unul dintre cele mai frumoase cupluri a fost cel format din Ingrid Bergman si Roberto Rossellini. Cei doi s-au cunoscut in Paris, in anul 1949, cand au inceput sa joace impreuna in filmul Stromboli. A fost dragoste la prima vedere si Ingrid si-a parasit sotul pentru a se casatori cu Rossellini in anul 1950. Au avut impreuna trei copiii si au divortat in anul 1957 din cauza faptului ca demonul geloziei a iesit la suprafata in momentul in care Ingrid a inceput sa lucreze cu regizorul Jean Renoir.

Jennifer Lopez si Ben Afflek au format impreuna un cuplu foarte criticat. Motivul? Probabil cei din jur erau invidiosi pe faptul ca una dintre cele mai sexy femei din lume se cuplase cu unul dintre cei mai atragatori barbati din industria filmului. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Gigli, pareau chiar fericiti impreuna, dar barfele si relatia foarte stransa a lui Ben cu cel mai bun prieten al sau Matt Damon au fost motivele care i-au determinat sa se desparta... cu doar putin timp inaintea nuntii. Probabil constientizeaza si ei ca a fost cel mai bun lucru pe care l-au putut face, avand in vedere ca astazi amandoi sunt fericiti cu partenerii lor de viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.