Setari Cookie-uri

Vedete combinate pe platoul de filmare

Ajungand sa aiba statutul de vedete, cei de la Hollywood au de multe ori impresia ca cei din jurul lor nu ii percep ca pe niste oameni normali si ca acestia s-ar implica in relatii serioase numai datorita faptului ca sunt cunoscuti. In cele mai multe cazuri asa se intampla. De foarte multi artisti se profita, partenerii lor creandu-si cariera pe baza notorietatii acestora (cazul Britney Spears - Kevin Federline). Iata de ce, tot mai multi actori isi gasesc perechea perfecta in timpul filmarilor.

Annette Bening si Warren Beatty s-au intalnit in anul 1991, in timp ce filmau pentru Bugsy. Relatia lor din film s-a transpus foarte repede in realitate. S-au casatorit in anul 1992 si au impreuna o relatie minunata, dragostea lor continuand sa infloreasca si in ziua de astazi. Au mai jucat impreuna si in filmul Love Affair, in 1994. Iubirea lor este foarte puternica, sunt impreuna de peste 10 ani si au patru copii. Exista oare vreo persoana care sa-si fi dorit ca acesta sa fi ramas cu Madonna??

Pentru mult timp, Tom Cruise si Nicole Kidman au format cuplul perfect la Hollywood, atragand atentia de fiecare data cand erau prezenti la diversele evenimente si decernari de premii. Totul pana in anul 2001, cand tot farmecul s-a spulberat o data cu anuntul ca cei doi se despart. Tom si Nicole s-au intalnit pe platoul filmului Days of Thunder, cand el a divortat de sotia lui, Mimi Rogers, pentru a se casatori cu Nicole si au mai jucat impreuna in filmul Eyes Wide Shut.

Tim Robins si Susan Sarandon sunt un alt cuplu care s-a format pe platou, in timpul filmarilor pentru Bull Durham, in anul 1988. Inca de atunci formeaza o pereche foarte fericita. Parintii a trei copii, dintre care unul nu este al lui Tim, cei doi actori au profitat din plin de pe urma decernarii premiilor si al forumurilor pentru a-si exprima orientarile politice.

Jennifer Aniston si Vince Vaughn s-au cunoscut in timp ce filmau scenele pentru The Break-up. Terminand relatia cu Brad Pitt, pentru Aniston, Vince a reprezentat colacul de salvare. Desi relatia lor parea una foarte reusita, dupa mai mult de un an petrecut impreuna, cei doi s-au hotarat sa se desparta, dar au ramas in continuare buni prieteni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.