Setari Cookie-uri

Vedete combinate pe platoul de filmare

Ajungand sa aiba statutul de vedete, cei de la Hollywood au de multe ori impresia ca cei din jurul lor nu ii percep ca pe niste oameni normali si ca acestia s-ar implica in relatii serioase numai datorita faptului ca sunt cunoscuti. In cele mai multe cazuri asa se intampla. De foarte multi artisti se profita, partenerii lor creandu-si cariera pe baza notorietatii acestora (cazul Britney Spears - Kevin Federline). Iata de ce, tot mai multi actori isi gasesc perechea perfecta in timpul filmarilor.

Cel mai faimos cuplu din lume, format bineinteles din Angelina Jolie si Brad Pitt, a luat nastere in timpul filmului Mr. & Mrs. Smith. Cei doi au fost implicati intr-un mare scandal care avea ca subiect faptul ca Angelina era "cealalta" femeie din viata lui Brad. In apararea sa, actrita nu a avut de spus decat urmatoarele lucruri: "nu am cum sa fac asa ceva stiind ca si tatal meu a inselat-o pe mama cu o alta femeie. Nu este un lucru pe care l-as putea uita. Nu m-as mai putea privi in oglinda dimineata si in plus nu m-as simti niciodata atrasa de un barbat capabil sa-si insele nevasta".

Jude Law a intalnit-o pe Sienna Miller in timp ce filmau pentru Alfie. Au avut o relatie frumoasa pana in momentul in care Jude a recunoscut ca a inselat-o pe aceasta cu bona copiilor sai. In urma despartirii Sienna afirma ca si-ar fi dorit sa fie cunoscuta inainte sa inceapa relatia cu Jude Law: "l-am cunoscut in timpul unui film pentru care am luptat enorm si a fost o mare realizare sa obtin acel rol. Mi-ar fi placut ca astazi sa conteze mai mult faptul ca am urmat o scoala de teatru si ca am pregatire in domeniu, decat faptul ca am avut o relatie cu Jude Law".

Alti doi actori care si-au inceput relatia in timpul filmarilor sunt Orlando Bloom si Kirsten Dunst. Acestia s-au cunoscut pe platoul de la Elisabethtown si parea ca relatia lor este una serioasa care va dura ceva timp. Dar cei doi s-au despartit, actorul fiind mai nou surprins sarutandu-se cu Penelope Cruz.

Un articol de Loredana Toma
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.