Setari Cookie-uri

5 lucruri care te ajuta sa ai parte de cele mai tari seri intre fete

O seara petrecuta la tine acasa, cu prietenele cele mai bune, depanand amintiri si razand este medicamentul perfect pentru orice fel de durere.

petrecere fete

O mica petrecere este perfecta pentru a te relaxa dupa o perioada stresanta. O seara petrecuta la tine acasa, cu prietenele cele mai bune, depanand amintiri si razand este medicamentul perfect pentru orice fel de durere. Nu iti trebuie decat cinci lucruri pentru a te bucura la maximum de o seara perfecta intre fete.

1. Rasfatati-va cu o bautura mai speciala

O bautura deosebita va face si seara mai speciala. Poti sa bei un pahar cu bere oricand, insa pentru o petrecere cocheta ai nevoie de ceva deosebit. Un astfel de vin rose este bautura perfecta pentru o seara in care simti nevoia sa iesi din banal. In plus, dupa cum vezi, pretul iti permite sa te bucuri de un produs de lux, la un cost avantajos. Vinul dezleaga limbile, asa ca veti povesti pana tarziu in noapte. Nu uita ca alcoolul are o multime de beneficii pentru sanatate, asa ca ai un motiv in plus sa te bucuri de un pahar din cand in cand.

Citește și:

2. Ceva care sa va rasfate papilele gustative

O petrecere nu e completa daca nu exista ceva gustari, nu-i asa? Nu e nevoie sa-ti asezi prietenele la masa, opteaza pentru un bufet suedez, asa incat ele sa se serveasca singure din bunatati. Petrecerile intre fete nu sunt despre mancare, ci despre discutii savuroase si subiecte interesante, asa ca nu e nevoie sa gatesti feluri de mancare complicate. Prepara niste gustari simple precum bruschete, biscuiti sarati cu crema de avocado si somon afumat, un platou de branzeturi cu struguri, e foarte simplu.

petrecere fete

3. Muzica, ingredientul secret pentru o petrecere reusita

Muzica este nelipsita de la o petrecere. Bineinteles, nu ne referim la un gen de muzica foarte ritmat si cu sonorul la maximum. Alege o muzica lenta, da-o la o intensitatea cat mai redusa si bucura-te de discutii cu prietenele tale. Poti opta pentru jazz, muzica ambientala sau piese care prilejuiesc niste amintiri frumoase.

Citește și:

4. O tema care sa individualizeze evenimentul

Daca vrei sa organizezi cu adevarat o petrecere memorabila, e cazul sa stabilesti si o tema. Nu e nevoie sa fie ceva complicat, alege ceva simplu si la obiect, care sa aiba legatura cu viata voastra. Tu si prietenele tale sunteti mereu la curent cu ultimele aparitii cinematografice? Atunci fa din Hollywood tema petrecerii tale. Sarbatoresti o reusita profesionala? Atunci tema petrecerii poate fi exact domeniul in care activezi.

Odata ce ai stabilit o tema, incearca sa adaugi cat mai multe elemente care sa duca cu gandul la ea. Nu e cazul sa le ceri prietenelor sa se costumeze (cu toate ca ar fi o idee foarte distractiva) poti sa te folosesti de alte lucruri prin care sa sugerezi tema petrecerii, iar decorul te poate ajuta foarte mult in acest sens.

Seteaza tonul petrecerii doar folosind cateva postere sau mici obiecte de decor. Cu siguranta vei reusi sa organizezi o petrecere cu adevarat memorabila, daca te asiguri ca ai in casa mici piese de decor luate exact dupa tematica petrecerii.

Citește și:

seri intre fete

5. Doar voi si nimeni altcineva

O regula de aur pentru petrecerile intre fete este ca ele sa ramana intre fete. Chiar daca tu si iubitul tau vreti sa petreceti fiecare minut din zi impreuna, cand e vorba despre o seara a fetelor, ar trebui sa va supuneti majoritatii. Daca dai petrecerea la tine acasa, asigura-te ca iubitul tau are alte planuri in seara aceea. Va fi tare placut sa discutati doar voi intre voi, fara niciun barbat prin apropiere.

Daca bifezi aceste cinci puncte, este imposibil sa nu ai parte de o petrecere relaxanta, de care sa va amintiti cu drag si peste ani. Singura ta problema va fi faptul ca nimeni nu va mai vrea sa mai plece!

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.