Setari Cookie-uri

Advertorial Transforma cafeaua de dimineata intr-un moment de neuitat

Breville Prima Latte si Food Saver iti ofera cafeaua perfecta!

Cele mai multe dintre diminetile noastre incep cu o ceasca de cafea tare, cu un cappuccino delicat sau cu un latte fin. Prepararea bauturilor calde preferate devine astazi din ce in ce mai simpla cu ajutorul aparatelor performante insa usor de utilizat. Mai mult de atat, acestea pot fi imbogatite cu toate aromele de toamna in doar cativa pasi simpli. Astfel, cafeaua de dimineata se transforma intr-un moment pretios de rasfat si de relaxare. Astazi iti prezentam secretul prin care poti incapsula deliciile de toamna chiar in ceasca ta de cafea cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver si al espressorului Breville Prima Latte.

Secretul unei cafele cu arome speciale este vidarea acesteia inainte de preparare. In pungutele speciale pot fi adaugate pastai de vanilie, bete de scortisoara, anason sau orice alte condimente. Dupa procesul democratic de votare, in redactia Kudika am ales in majoritate covarsitoare aroma de vanilie. Prin urmare, cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver ne-am pregatit delicioase pungute de cafea macinata cu vanilie care isi vor pastra aroma intensa timp de 6 luni. Te poti bucura de o astfel de savoare chiar la tine acasa in cativa pasi simpli.

Inainte de toate, deschide Food Saver si plaseaza rola de pungute pentru vidare in compartimentul special.

Ridica apoi latura-cutit verde si trece punguta pe sub aceasta.

Trage capatul rolei pana cand suprapui cel putin 10 mm peste banda de etansare (recunoastem, noi am tras mai mult). Inchide capacul si apasa pe butonul de etansare.

Dupa finalizarea procesului semnalizat prin stingerea LED-ului rosu, ridica din nou capacul si trage de rola pentru a obtine spatiul necesar vidarii obiectului ales. Gliseaza apoi cutitul de rola pentru a taia punguta de vidare. Noi am ales sa ne vidam cafeaua alaturi de vanilie insa Food Saver este metoda ideala pentru vidarea carnii, a pestelui, branzeturilor, fructelor si legumelor sau chiar a mancarurilor gatite.

In continuare, dupa ce am pus cafeaua in punguta, am asezat capatul deschis al acesteia in fanta tavitei pentru picurare. Am inchis capacul si am apasat butonul de vidare si etansare! Voila! Gospodinele desavarsite si cu manichiura intreaga din redactia Kudika si-au facut provizii de cafea aromata cu vanilie pentru iarna care ne asteapta.

Daca preferi cafeaua boabe, Food Saver iti pune la dispozitie caserole de vidare ideale pentru a pastra aroma intensa pana la 365 de zile. Tot ce trebuie sa faci este sa fixezi furtunul de vidare in lacasul special atat pe aparat cat si pe caserola. Aprinderea LED-ului verde iti arata ca totul este bine inchis. Apasa apoi butonul de etansare si vidare.

Pentru a savura pe deplin cafeaua parfumata cu esentele tale preferate, ai nevoie de un espressor inteligent care sa pastreze aromele si, dupa pofta inimii, sa te rasfete cu o spuma de lapte cremoasa si delicata. Diminetile tale vor fi invaluite de savoare iar toata casa va mirosi a toamna, a bine si a relaxare. Breville Prima Latte iti poate oferi energia de care ai nevoie dimineata cu un espresso perfect, mangaierea catifelata a unui cappuccino sau un latte delicios cu o singura apasare de buton. Alegerea noastra de astazi a fost un cappucciono cu aroma de vanilie. Ca sa te bucuri de acest deliciu ca la carte, nu trebuie neaparat sa dai o fuga pana la Milano, ci doar sa ne urmezi exemplul.

Inainte de toate, pune apa rece in recipientul din spatele Breville Prima Latte.

Scoate apoi dispozitivul pentru spuma, toarna lapte rece si introdu-l la locul lui.

Desfa punguta vidata cu Food Saver si pune cafeaua macinata in filtrul special apoi fixeaza in lacas. Pune-ti cana preferata sub filtru si pozitioneaza deaspra ei tubul de preparare a spumei de lapte.

Tot ce iti mai ramane de facut este sa apesi pe buton si in doar cateva secunde Breville Prima Latte iti va oferi un cappuccino perfect.


Kudika
2 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.