Setari Cookie-uri

Telefoane mobile in functie de personalitate

Telefonul mobil a devenit indispensabil, asa ca am cautat zece modele moderne si utile la preturi cat se poate de accesibile.

Urasca faptul ca am devenit depedenta de un telefon mobil, insa sunt constienta de cat de util imi este si, din pacate, de cat de greu m-as descurca fara el.

Spun asta pentru ca primul meu atac de panica s-a produs la metrou, eram singura, iar telefonul mi se descarcase si era inchis. A fost horror! Nu aveam cu cine sa iau legatura ca sa stie de mine si sa ma tina la telefon pana imi revin, iar neputinta asta imi agrava situatia. De atunci m-am invatat mine.

Nici nu sunt o fana a telefoanelor, asta insemnand ca nu ma pricep la detalii, dar stiu ca vreau unul care sa faca poze clare, sa se miste rapid si sa aiba spatiul de depozitare destul de maricel.

Am aruncat o privire pe magazinele online si m-am pus la curent cu preturile la cateva dintre cele mai noi si performante telefoane mobile.

iPhone 7

Nu mi-a fost greu sa ma obisnuiesc si sa ma atasez de un iPhone. M-a cucerit prin felul in care se misca, design si calitatea fotografiilor. Un iPhone m-a determinat sa imi fac primul selfie si sa imi si placa cum am iesit.

Citește și:

Asadar, prima mea recomandare este un iPhone 7. Recent lansat, acest model pare sa se potriveasca persoanelor cu stofa de conducatori, celor creativi, isteti si curiosi.

Telefoane mobile: iPhone 7

iPhone 7, 32 GB: 3,330 lei

Samsung Galaxy A7

Pana nu demult, am fost fana Samsung. Chiar mai devreme mi se facuse dor sa umblu pe unul.

Ma incata foarte mult design-ul, meniul si aplicatiile. Poate mi se pare doar mie, dar telefoanele Samsung au cel mai bun GPS.

In magazine gasim un Samsung Galaxy A7 cu memorie interna de 16GB la un pret destul de decent, as spune eu.

L-as recomanda exploratorilor, acei oameni in cautare de aventura si experiente noi.

Telefoane Samsung: Samsung Galaxy A7

Samsung A7, 16 GB: 1,799 lei

BlackBerry Classic Q20

Am avut intotdeauna o slabiciune pentru telefoane cu taste. Ciudat, nu?

E ca si cum mi-ar placea sa imi complic viata, doar ca ajunsesem sa scriu un mesaj fara sa ma uit la taste, astfel ca nu ma incomodau cu absolut nimic.

Citește și:

Pentru cei ca mine, dar intr-o varianta mai simpla, exista telefonul BlackBerry.

Telefoane BlackBerry

BlackBerry Q20: 1.535,94 lei

Allview X1 Soul

Pentru amfitrioni energici, spontani si entuziasti, experimentatori curajosi si practici, am pus pe lista un telefon Allview X1 Soul, cu 32 GB.

Este un telefon ieftin, insa suficient de bun pentru persoanele care nu stau locului si risca in orice moment sa isi piarda sau sa isi sparga telefonul.

Telefoane mobile: Allview X1 Soul

Allview X1 Soul, 32 GB: 699 lei

HTC One M9

Eleganta acestui telefon HTC m-a atras ca un magnet. Ecran de 5”, obiectiv din safir, camera foto de 20MP, dar si una cu tehnologie UltraPixel... sunt doar cateva dintre atuurile modelului One M9.

Cred ca s-ar potrivi de minune cu liderii carismatici si motivatori si artistii.

Telefoane HTC: HTC One M9

HTC One M9: 1.749 lei

Samsung Galaxy S6 Edge

Din nu stiu ce motive, am strambat din nas cand am vazut modelul de S6 Edge.

Citește și:

Pana mi-a fost dat sa tin unul in mana. Inca o data am fost fascinata de calitatea fotografiilor si a clipurilor, dar si de claritatea ecranului.

Samsung Galaxy S6 Edge este telefonul care se potriveste doamnelor si domnisoarelor elegante, care nu ies niciodata din casa fara sa arate impecabil.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge, 32 GB: 2.199 lei

Huawei Honor 7

Iti plac telefoanele albe? Mie da! Sunt elegante si au capacitatea de a-ti influenta starea de spirit... in bine, evident.

Un Huawei Honor 7 da bine in mana unei persoane cu atributii de administrator si antreprenor, careia ii place ordinea si disciplina.

Telefoane mobile: Telefon Huawei Honor 7

Huawei Honor 7, 16 GB: 1.799,99 lei

Sony Xperia Z5

O femeie matura, de cariera, independenta si sigura pe ea are nevoie in viata ei de ajutorul unui Sony Xperia Z5.

Acest model de telefon se potriveste perfect stilului office si acelor femei imbracate mereu la patru ace si cu geanta eleganta in mana.

Citește și:

Telefoane Sony: Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5, 32 GB: 1.980,61 lei

Huawei Nexus 6P

Telefoanele Huawei mi-au castigat increderea in momentul in care am vazut-o pe Scarlett Johansson facandu-le reclama. A fost printre printre putinele dati in care reclama de la TV are puterea sa ma convinga sa cumpar un produs.

Modelul Huawei Nexus 6P pune in valoare spiritul practic si sportiv al unui om.

Telefoane Huawei: Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P, 32 GB: 1,950 lei

iPhone 6

Daca nu iti permiti inca sa iti cumperi ultimul model de iPhone, crede-ma ca faci o miscare inteligenta si daca iti achizitionezi un iPhone 6.

Varianta pe alb pare sa se potriveasca persoanelor optimiste, care reusesc sa isi pastreze mereu zambetul pe buze, persoanele creative, sociabile si populare.

iPhone 6

iPhone 6, 16GB: 2.379,29 lei

Cam astea sunt recomandarile mele. Nu uita ca se apropie Black Friday, campania celor mai mari reduceri din an, si poti beneficia de oferte de necrezut!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.