Setari Cookie-uri

Kit de supravietuire in trafic - ce trebuie sa aiba o diva in masina?

Retine: nu poti pleca la drum fara sa ai in portbagaj: trusa medicala de prim ajutor, doua triunghiuri reflectorizante si un stingator de incendiu.

Fii o femeie matura si pune-ti la punct trusa de supravietuire din autoturism!

Anvelope de iarna

A cam sosit vremea sa schimbi cauciucurile de vara. De acum ne putem astepta in orice moment sa cada fulgi de zapada din cer, nu ar fi primul an, si nu este deloc recomandat sa te ia prin surprindere.

Pe langa amenzile pe care le poti primi, este mai importanta viata ta, la fel si a celorlalti soferi cu care te intalnesti in trafic.

Cauciucuri de iarna

Anvelopa Barum: 137,62 lei

Trusa de prim ajutor

Trusa medicala de prim ajutor ar fi trebuit sa fie pe primul loc in recomandarile mele, insa ma bazez pe faptul ca stii si tu asta.

Trusa ta trebuie sa contina leucoplast, pansament, comprese de tifon sterile, fasa elastica, manusi de uncia folosinta, folie izoterma si o brosura de instructiuni de prim ajutor.

Trusa de prim ajutor

Trusa medicala: 35,99 lei

Stingator cu pulbere

Ai deja un stingator in portbagaj? Atunci verifica daca se mai afla in garantie si daca are inscriptionat termenul de valabilitate.

Citește și:

Doar asa poti pleca cu el la drum in siguranta.

Extinctoare: Stingator cu pulbere

Stingator: 53,06 lei

Triunghi reflectorizant

Ai nevoie nu de unul, ci de doua triunghiuri reflectorizante. Mai mult, esti obligata sa le ai in masina atunci cand circuli pe drumurile publice.

Un triunghi reflectorizant omologat international poate fi recunoscut dupa marca de omologare, reprezentata de litera E si codul tarii care a acordat omologarea incadrate intr-un cerc, precum si o serie de identificare.

Triunghiuri reflectorizante

Triunghi reflectorizant: 16,50 lei

Incarcator USB

De ce un incarcator USB? Pentru ca ai nevoie de o baterie mereu incarcata la telefon pentru a lua contact cu ceilalti in cazul unei probleme aparute.

Incarcator USB pentru masina

Incarcator de masina: 17 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.