Setari Cookie-uri

Mic indreptar de Black Friday

Cum sa rezisti tentatiilor de Black Friday!

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Scriu acest articol in Dublin, oras in care frenezia cumparaturilor de Craciun a inceput. Nu exista dupa-amiaza sau sfarsit de saptamana in care sa nu vad Grafton Street - principala artera comerciala, plina pana la refuz de oameni incarcati cu pungi pline. Iti imaginezi ce va fi de Black Friday?

Daca portofelul sau cardul bancar ar putea vorbi, probabil ca ti-ar spune cat de speriat este de sosirea zilei de 25 noiembrie. Si ca golirea lui nu este cel mai intelept lucru pe care poti sa il faci.

black friday Foto interior si prima pagina: Masson, Shutterstock

Ti-ar mai spune ca nu trebuie sa faci neaparat ceea ce fac altii. Faptul ca prietenele si colegele tale chletuiesc niste bani in data respectiva, nu inseamna ca trebuie sa o faci si tu. Cine te apreciaza cu adevarat, o face pentru ceea ce esti, nu pentru ce si cand cumperi.

Citește și:

Portofelul te-ar mai ruga sa iti pui cateva intrebari. Oare chiar am nevoie de acest obiect? Am unde sa il pun? Mai am loc in dulap? Chiar vreau sa il cumpar? Chiar vreau sa cumpar ceva astazi doar pentru ca, aparent, este mai ieftin? Nu uita ca scopul comerciantilor nu este sa iti faca tie un bine ci sa isi maximizeze profitul creand iluzia unei ocazii de neratat si a limitei de timp. Scopul tau care este?

Cardul bancar te-ar ruga sa te gandesti la lista de dorinte pe care ti-ai facut-o de Anul Nou. Poate ca ar mai bine ca banii tai sa se duca intr-acolo. Ti-ar mai spune ca un alt secret pentru a rezista tentatiilor de Black Friday este sa te simti impacata si in armonie cu tine insati. Pentru asta, te-ar invita sa te relaxezi, asa cum iti place tie mai mult - la SPA, in natura, la masaj sau citind. Sa te rupi de agitatia din jur si sa te regasesti in linistea ta interioara. Sa iti imaginezi cum ar arata o zi ideala din viata ta.

Citește și:

Iar la finalul zilei de 25 noiembrie, portofelul si cardul te-ar felicita pentru stapanirea ta de sine, pentru faptul ca ai renuntat la mica satisfactie iuzorie de moment pentru o bucurie adevarata pe termen lung.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.