Setari Cookie-uri

Spiritul Craciunului: decoratiuni pentru brad si casa

Niciodata nu este prea devreme pentru decoratiunile de Craciun. Hai sa vedem ce surprize ne-au pregatit magazinele online!

Pana nu demult, visam sa ma mut intr-o casa cu 3-4 camere dintre care una sa fie in permanenta un decor de Craciun.

Vazusem eu la MTV Cribs o camera amenajata in spiritul sarbatorilor de iarna si de atunci am ramas fixata pe ideea asta. Frumoasa, de altfel, nu-i asa?!

Dar pana sa ajuns sa realizez asta, am inceput pregatirile pentru luna decembrie a acestui an. Si inca o data am apelat la ajutorul magazinelor online.

Decoratiuni pentru brad

Craciun fara brad? Niciodata! Nu exista sa simti spiritul sarbatorilor de iarna daca nu ai in casa un brad verde pe care l-ai imbogatit cu cele mai simpatice decoratiuni.

Am o slabiciune aparte pentru micile figurini de lemn, care imi aduc aminte de copilarie, de inocenta pe care o aveam in anii '90.

Set 12 piese lemn: 22 lei

Coronite crosetate manual: 14,99 lei

Decoratiuni din lemn: 46 lei

Decoratiuni cadou

Decoratiunile de Craciun sunt o idee buna cand vine vorba de Secret Santa si mici surprize pe care vrei sa le faci colegilor si prietenilor.

Citește și:

Globulete cu post-it-uri, o casuta de poveste cu luminite sau o scara de agatat pe perete, la geam sau pe usa, ar aduce un zambet pe buze oricui le-ar primi.

Memoclip-uri: 15 lei

Scara de Craciun: 29 lei

Casuta de poveste: 29 lei

Figurine de Craciun

Atunci cand crestem si nu ne mai permitem sa ne jucam cu papusile (cu toate ca nu ne interzice nimeni asta), ramane sa ne consolam cu micile figurine de plus sau din ceramica pe care le scoatem cand vine Craciunul.

Ar iesi o poveste interesanta cu doi ingerasi si un ren in rolurile principale. Ce spui?

Ren cu fular: 16,90 lei

Inger ceramic: 19 lei

Ingeras de plus: 10,90 lei

Decoratiuni pentru casa

Cand intram in atmosfera sarbatorilor de iarna, toata casa se transforma si decoratiuni gasim in fiecare coltisor al camerelor.

Imi surade ideea unui felinar din lemn, bun de pus langa brad pentru a lumina calea Mosului si a unei cutiute muzicale din care se-aud frumoasele cantece de Craciun.

Citește și:

Dincolo de cadouri si decoratiuni, tine minte urmatoarele:

"Craciunul este cel mai adevarat Craciun atunci cand il sarbatorim dand lumina iubirii celor care au cea mai mare nevoie." [Ruth Carter Stapleton]

"Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." [ Calvin Coolidge]

"Craciunul este perioada in care aprindem focul ospitalitatii in casa si cel al dragostei in inimi." [Washington Irving]

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.