Setari Cookie-uri

5 situatii amuzante in care se regasesc doar femeile care s-au saturat de epilat

Daca natura te-a inzestrat cu un par des si nu numai pe scalp, atunci cu siguranta esti trecuta prin aceste situatii in care nu ai stiut daca sa razi sau sa lacrimezi usor.

epilare definitiva

Orice femeie care este nevoita sa se epileze frecvent stie cat de obositor poate fi sa te lupti cu parul nedorit de pe corp, stiind ca oricum va creste la loc in cateva zile, in cel mai bun caz. Putem face haz de necaz sau putem pune piciorul in prag si sa luam masuri definitive, precum epilarea cu IPL. In orice caz, nu exista femeie care sa nu fi trecut macar o data printr-una din situatiile de mai jos:

Cand calculezi cati bani ai cheltuit pe epilat pana acum

Nu numai ca este neplacut, dar epilatul este si costisitor. Indiferent de metodele conventionale pe care le alegi, tot vei cheltui enorm, iar parul va creste la loc. Cand faci un calcul al banilor aruncati pe lame si creme de ras, sedinte de epilare cu ceara si epilatoare, iti dai seama ca nu ai facut nicio afacere. Solutia e simpla: investeste mai bine intr-o epilare definitiva si vei uita de grija parului nedorit. În plus, metoda functioneaza cel mai bine asupra parului des si gros, a carui radacina o identifica si o distruge mai rapid. Și dupa cum vezi pe site, pretul epilarii definitive se amortizeaza in cateva luni. Daca mai adaugi in ecuatie si faptul ca este o metoda complet nedureroasa, ca pielea ramane catifelata si dureaza doar cateva minute, iti dai seama de ce tot mai multe femei au inceput sa se epileze definitiv.

Citește și:

Cand vrei sa porti rochie sau fusta, dar ai uitat sa te epilezi

De cate ori ti s-a intamplat sa te prinda primavara mai devreme decat te asteptai, sa iti scoti rochia preferata din dulap si sa iti amintesti cu dezamagire ca ai uitat sa te epilezi si nu mai ai timp de o operatiune atat de laborioasa inainte sa pleci de acasa. Alteori, faci un compromis si imbraci fuste sau rochii cu colanti sau dresuri opace, astfel incat sa nu iti expui picioarele neepilate. Oricarei femei i se intampla sa ajunga intr-o astfel de situatie si stim cu toatele cat de frustrant poate fi.

Cand iubitul tau te surprinde cu o vizita neasteptata

In filme, el apare la usa cu o sticla de vin, o cutie de bomboane si un buchet de trandafiri, iar ea se bucura fara nicio grija. In realitate, nu mai stii cum sa scapi mai repede din imbratisarea lui ca sa sari in dus si sa il intampini dupa un sfert de ora de asteptare si nedumeriri perfect catifelata si gata sa te lasi rasfatata. Problema epilarii constante elimina o parte din spontaneitate, mai ales in relatii. Bineinteles, el te va iubi si daca picioarele tale nu sunt perfecte la atingere, insa parca te simti mai in largul tau cand esti proaspat epilata.

Citește și:

Cand observi firele crescute pe sub piele chiar in toiul unei intalniri

Te-ai epilat, ti-ai imbracat tinuta preferata si ai iesit in oras. Insa nu te asezi bine la masa ca observi acele cateva fire rebele care au crescut pe sub piele si de a caror existenta nu erai constienta pana acum. Cu exceptia epilarii definitive, nicio metoda de epilare nu a reusit sa elimine aceasta problema. Iar iritatiile pe care le capeti cand incerci sa le scoti cu penseta nu arata cu mult mai estetic. Nici gomajul zilnic nu te fereste definitiv de firele crescute pe sub piele, iar tot ce poti face este sa te obisnuiesti cu ideea ca toate femeile se confrunta cu aceasta grija.

Cand faci iritatii de la ceara sau lama de ras

O piele sensibila, predispusa la alergii si iritatii, va arata dezastruos in primele ore de la orice metoda de epilare prin smulgere. Acele mici puncte rosii se estompeaza in timp, insa asta inseamna ca trebuie sa iti planifici atent fiecare sedinta de epilare. Iar lama de ras este eficienta cand esti in criza de timp, insa stii prea bine ca atunci cand te grabesti mai tare creste riscul sa te alegi cu o taietura urata si sa sangerezi pe hainele proaspat scoase din dulap. Asta ca sa nu mai vorbim despre iritatiile care apar la o zi sau doua dupa ce te-ai ras si care pot fi agravate de caldura, transpiratie sau de hainele prea stramte.

Citește și:

Tu prin ce situatii amuzante ai trecut la epilat? Ce metoda folosesti pentru indepartarea parului nedorit?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Ann Haritonenko

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.