Setari Cookie-uri

4 secrete de la cosmeticieni pentru o piele fara cusur. Cate dintre ele stiai?

Orice femeie are cateva ritualuri de infrumusetare in care are incredere deplina, dar secretele profesionistilor garanteaza rezultatele cele mai bune.

piele frumoasa

O piele frumoasa si catifelata este o dorin arz toare pentru orice femeie, unele analize au demonstrat inclusiv faptul ca o piele frumoasa ne face sa avem mai multa incredere in noi insene. Cu siguranta ai incercat si tu o multime de creme de corp de-a lungul timpului, fie la recomandarea prietenelor, fine influentata de o reclama. Adevarul este ca profesionistii in frumusete, cosmeticienii, stiu cel mai bine care sunt secretele unei pieli fara cusur. Iata cateva secrete ale lor.

1. Remediile care chiar functioneaza impotriva vergeturilor

Vergeturile apar din cauza variatiilor de greutate, sunt destul de greu de tratat, iar cremele anti-vergeturi de pe rafturile supermarketurilor nu vor da roade decat dupa o perioada indelungata si dupa un tratament riguros. Cosmeticienii profesionisti nu recomanda cremele anti-vergeturi din supermarketuri tocmai din cauza ca rezultatele vor intarzia sa apara.

Cel mai bun lucru pe care il poti face, spun cosmeticienii, este sa iti hidratezi foarte bine pielea cu uleiuri naturale si sa apelezi la niste solutii profesioniste, cu aparate concepute special pentru a reda aspectul pielii tale. Iata aici informatiile cu adevarat utile despre cum sa scapi de vergeturi. Vei vedea acolo ce tehnologii contra vergeturilor aduc rezultate reale, precum si metode naturale si uleiuri care lucreaza la estomparea lor si pe care le poti aplica acasa.

Citește și:

2. Cel mai important produs de ingrijire pentru pielea ta

Indiferent ca vorbim despre pielea fetei sau cea de pe corp, un produs cosmetic universal trebuie folosit cu regularitate pentru ingrijire. Este vorba despre lotiunea pentru protectie solara. Orice mica problema a pielii se poate agrava de la expunerea la soare – vergeturile devin mai vizibile, pielea isi pierde elasticitatea si isi fac aparitia ridurile.

Foloseste o crema cu un factor ridicat de protectie pe tot parcursul anului, nu doar vara. Nu uita sa verifici daca produsele cosmetice pe care le folosesti – fond de ten, ruj, balsam de buze - au deja factor de protectie solara.

3. Aplica un scrub periodic, atat pe ten, cat si pe corp

Exfolierea este un pas esential pentru a avea o piele fara cusur. Ea garanteaza indepartarea celulelor moarte si expunerea celor sanatoase. O data la 1-2 saptamani, foloseste un scrub pe tot corpul – din cap pana in picioare. Vei gasi in magazinele de cosmetice zeci de tipuri de scruburi cu diverse arome si pentru corp, si pentru ten, insa poti, la fel de bine, sa folosesti si produse facute de tine.

Citește și:

Un scrub foarte eficient este cel pe baza de cafea, la care se adauga miere de albine sau ulei de cocos. La fel de eficient este si cel din bicarbonat de sodiu si apa sau malai si apa. Atentie, insa, din dorinta de a curata bine pielea, multe femei insista prea mult cu scrubul, fii blanda si maseaza pielea usor cu miscari circulare.

4. Adauga un ingredient secret in apa de baie

Chiar daca multe dintre noi preferam dusul din cauza lipsei de timp, o baie fiebinte si relaxanta poate face minuni pentru starea de spirit si pentru pielea ta. Adauga lapte in apa de baie pentru a obtine o piele catifelata si moale. Sunt suficiente doar cateva cani de lapte pentru ca acidul lactic din ele sa-si faca efectul asupra pielii tale si sa-i confere o stralucire naturala. Poti adauga si cateva linguri de miere, pentru ca pielea ta sa aiba parte de un rasfat total.

Citește și:

Care este ritualul tau de ingrijire pentru piele?

Sursa foto: Dean Drobot / Shutterstock, Valua Vitaly / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.