Setari Cookie-uri

Seturi cadou pentru toate femeile

Seturile cu produse de ingijire sau infrumusetare sunt intotdeauna o idee salvatoare de cadou pentru orice reprezentata a sexului frumos.

Magazinele online ne pun la dispozitie sute de astfel de seturi, care mai de care mai frumos ambalate, cu produse cosmetice si produse pentru ingrijirea tenului, a parului sau a corpului. Afla ce i s-ar potrivit celei mai bune prietene sau surorii tale si fa-i o surpriza de care o sa se bucure cateva luni bune!

Cutiute magice

And Then There Was Jasmine contine produse de ingrijire a corpului (exfoliant, lotiune de corp, lingurita de lemn) cu parfum delicat de iasomie, ambalate intr-o cutie-sertar eleganta.

Setul Flower Garden contine exfoliant de fata pentru ten normal sau gras, sapun lichid exfoliant, exfoliant mic de iasomie, amblate intr-o cutie-sertar eleganta.

Seturi cadou

And Then There Was Jasmine: 139 lei, Fower Garden: 254 lei

Ambalaje deosebite

Setul Loveli Red and Gold cotine gel de dus, lotiune de corp, spray de corp cu sclipici, scrub pentru corp, cristale si bulgare efervescent pentru baie.

Citește și:

Setul Loveli Winter Glow contine gel de dus, lotiune de corp si gel cu sclipici.

Setul Loveli Golden contine lotiune de corp, gel de dus, crema de baie, scrub pentru corp si burete.

Seturi cadou

Loveli Red & Gold: 45 lei, Loveli Winter Glow: 22,50 lei, Loveli Golden: 45 lei

Pungi cu surprize

Saculetul auriu din organza Clementine picante contine sapun-gel, crema pentru maini, gel de dus parfumat.

Setul Merisoare - Migdale contine balsam nutritiv pentru buze, sapun-gel, crema pentru maini, lapte parfumat pentru corp si gel de dus parfumat.

In punga aurie a setului cu ulei de masline se gasesc urmatoarele: doua geluri de dus nectar masline si flori de citrice, lapte pentru corp, ulei satinat pentru dus, exfoliant pentru corp din flori de portocal, lavanda si flori de citrice si un burete pentru dus.

Seturi cadou

Clementine picante: 41,50 lei, Merisoare-Migdale: 69,90 lei, Set masline: 105,90 lei

Citește și:

Pachete speciale

Pachetul Unt de Shea este ideal pentru femeile ce sunt in cautarea unor produse cosmetice foarte hidratante, emoliente si catifelate. Contine: unt de corp, gel de dus, crema de maini si balsam de buze.

Pachetul Aloe Vera este ideal pentru femeile ce sunt in cautarea unor produse cosmetice hidratante si emoliente. Contine: deodorant spray hidratant, lapte de corp, anticearcan, sapun lichid si crema de maini.

Pachetul Lavanda Italiana este ideal pentru femeile ce sunt in cautarea unor produse cosmetice calmante, relaxante, ce protejeaza pielea. Contine: crema de corp, gel de dus, sapun si apa parfumata

Seturi cadou

Unt Shea: 99 lei, Aloe Vera: 99 lei, Lavanda: 99 lei

Produse bio

Setul de ingrijire pentru maini, fata si buze contine doua creme de maini pe baza de musetel, o crema hidratata pentru piele, crema exfolianta, crema de curatare faciala, crema pentru ingrijirea pielii si balsam de buze.

Citește și:

Setul SPA Classic Angel contine gel de dus, lotiune de corp, spray de corp, sare de baie si loofah, pe baza de extracte de vanilie si petale de trandafir.

Produse bio

Set ingrijire maini fata si buze: 76,50 lei

Set cadou SPA Classic Angel: 77 lei


Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.