Setari Cookie-uri

10 idei de cadouri de Craciun pe care le merita femeile importante din viata ta

Noi am facut inventarul celor mai impresionante daruri pe care le poti gasi de Sarbatori si care pot fi cadoul perfect pentru orice femeie.

cadouri craciun

Mama, sora, bunica sau cea mai buna prietena - acestea sunt femeile care ne-au marcat viata si pe care le iubim enorm. Iar Craciunul iti ofera ocazia perfecta pentru a le arata cat de mult le pretuiesti.

Este cel mai dificil sa alegi cadoul potrivit pentru persoanele importante din viata ta. In primul rand, vrei sa iti arati recunostinta pentru tot ce au facut pentru tine, asa ca incerci sa gasesti cadouri speciale, diferite de tot ce vezi prin magazinele obisnuite.

Noi am facut inventarul celor mai impresionante daruri pe care le poti gasi de Sarbatori si care pot fi cadoul perfect pentru orice femeie. Si pentru ca de Craciun nu este bine sa uiti pe nimeni, aceasta poate fi ocazia ideala sa iti iei si tu un mic cadou, ca sa te rasplatesti pentru un an incarcat si cu bune, si cu rele.

1. Bijuteriile speciale, pe placul oricarei femei

Nu exista femeie care sa nu aprecieze o bijuterie speciala, cu pietre pretioase si cu un design luxos si elegant. Cele mai frumoase sunt bijuteriile discrete, decorate cu diamante transparente sau colorate, care pot reprezenta un detaliu deosebit pentru o tinuta eleganta. Ti le recomandam pe cele de la Teilor, care sunt lucrate cu grija si atentie si pe care le poti face cadou mamei sau surorii tale.

Citește și:

2. Cadoul perfect pentru soacra ta

Cadoul pentru soacra ta sau pentru mama iubitului tau trebuie sa fie unul ales cu multa grija. Vrei sa ii cumperi ceva care sa ii fie pe plac si sa ii lase o impresie buna despre tine. Nu poti da gres daca alegi o decoratiune vintage precum cele de aici, care se potrivesc si intr-un decor modern, dar si intr-unul clasic. Ne simtim mai bine cand ne infrumusetam locuinta, fie ca ne luam o noua piesa de mobilier sau spargem monotonia cu niste decoratiuni in ton cu sarbatorile de iarna, asa ca acest cadou va fi cu siguranta apreciat la adevarata lui valoare.

3. Un cadou nonconformist si distractiv pentru cea mai buna prietena

Cand erati mici, va distrati experimentand cu produsele de machiaj ale mamelor voastre. Acum ca ati crescut, nu spune nimeni ca nu va puteti petrece timpul la fel de bine. Pregateste o seara de distractie in oras alaturi de prietena ta cea mai buna, dar inainte sa iesiti, aranjati-va impreuna si fa-i un cadou nonconformist precum o pereche de lentile colorate ca cele de pe lensa.ro, care vor face senzatie la orice iesire in oras. Cu toatele ne-am intrebat cum ne-ar sta cu o alta culoare a ochilor, asa ca acum aveti ocazia sa va satisfaceti aceasta curiozitate.

Citește și:

4. Cadoul care iti reda increderea in tine

Un Craciun perfect este acela in care reusesti sa iti implinesti o dorinta mai veche. Si pentru ca Noul An se apropie cu pasi repezi, cel mai bun cadou pe care ti-l poti oferi este mai multa incredere in tine. Dar pentru a avea atitudinea potrivita trebuie, in primul rand, sa te eliberezi de orice complex. Orice femeie are acel detaliu estetic de care este nemultumita, iar uneori acesta te poate impiedica sa iti atingi adevaratul potential. La Clinica Zetta vei gasi un centru de excelenta in chirurgie plastica, in care specialistii te vor sfatui si te vor indruma astfel incat tu sa decizi singura si in deplina cunostinta de cauza daca este cazul sa mergi pana la capat cu interventia pe care o doresti, indiferent ca te gandesti la o ridicare sau marire de sani, o rinoplastie sau o marire a buzelor.

Citește și:

5. Cadoul perfect pentru femeile cu gusturi rafinate

Cand cumperi an de an cadouri pentru aceleasi persoane, este aproape imposibil sa nu ajungi la un moment dat in pana de idei. Nu vrei sa repeti aceleasi daruri, dar in acelasi timp vrei sa iei un cadou memorabil. Probabil la asta s-au gandit si cei de la Livada cu Ceai cand au ales aceste ceainice superbe, pe care le poti oferi impachetate frumos, alaturi de un ceai verde, alb sau negru, servit in cadrul unui adevarat ritual, la fel cum procedau gheisele din Japonia. Un astfel de cadou este suficient de elegant incat sa il poti oferi oricui, fara sa dai gres.

cadouri craciun

6. Ofera-le o binemeritata vacanta parintilor tai

Cate amintiri ai din copilarie, din vacantele in care mergeai alaturi de parintii tai? Acum, ca ai crescut, poate ca nici ei nu se mai simt la fel de motivati sa plece in vacante. Insa ii poti surprinde placut cu niste bilete de avion, pe care le gasesti la super oferte, si sa ii trimiti impreuna in Berlin, in Viena sau intr-unul dintre orasele incarcate de istorie, asa cum este Roma. Dupa cum vezi, preturile sunt extrem de avantajoase, iar cazare le poti gasi ieftin pe Airbnb.

Citește și:

7. Innoieste-i garderoba surorii tale si profita si tu de ocazie

Ne place sa mergem la cumparaturi, sa probam haine si sa ne innoim periodic garderoba, asa ca ne bucuram enorm cand descoperim un nou magazin cu imbracaminte frumoasa, de calitate si la preturi pe care ni le putem permite. Chiar daca este mai complicat sa cumperi haine pentru alte persoane, pentru ca nu le stii exact marimea, pe Yokko vei descoperi o gama variata de imbracaminte eleganta, croita astfel incat sa avantajeze orice silueta. Si pentru ca produsele sunt returnabile in 14 zile de la primire, nu va trebui sa iti faci griji ca nu vei avea ce face cu hainele comandate, daca ele nu sunt pe placul celor pentru care le-ai luat. In plus, sigur vei gasi si ceva pentru tine sa iti atraga atentia si sa iti compui o tinuta cu totul speciala pentru Craciun sau Revelion.

8. Scapa de grija epilatului periodic

Epilarea este una dintre problemele de care femeile se plang cel mai des. Iar cand calculezi cat cheltuiesti pe aparate de epilat, creme, lame de ras, geluri de epilat si sedinte la salon iti dai seama ca nu este deloc rentabil. De Craciun, ai o promotie rara la epilare definitiva in renumitul salon de infrumusetare Nomasvello. In plus, poti opta pentru un abonament avantajos, cu ajutorul caruia sa platesti cu 33% mai putin pentru sedintele de epilare cu IPL. Asa vei intra in noul an cu o piele fina si cu certitudinea ca ai scapat pentru totdeauna de grija epilarii.

Citește și:

9. O sesiune la SPA, metoda perfecta de relaxare

Pentru ca tot anul ai muncit si ti-ai dedicat timpul jobului, familiei sau prietenilor, de Craciun este momentul ideal sa faci ceva doar pentru tine. O zi de relaxare la un SPA din oras va fi exact ce iti trebuie pentru a te elibera de griji, a te incarca si cu energie pozitiva si a petrece Sarbatorile cu zambetul pe buze. In plus, in aceasta perioada, numeroase centre de SPA au reduceri substantiale, asa ca ii poti face acest cadou unei prietene si sa mergeti impreuna.

cadouri craciun

10. O transformare cu efect de intinerire pentru mama ta

Indiferent de varsta, orice femeie vrea sa se simta tanara si frumoasa, iar mama ta nu face exceptie. Parintii isi pun mereu copiii pe primul loc si uita sa mai aiba grija si de ei insisi, asa ca de Sarbatori ii poti face cadou mamei tale o sesiune de infrumusetare la un salon din oras. O tunsoare noua, un vopsit si un tratament cosmetic pentru ten o vor face sa se simta rasfatata si ii vor confirma ca femeile pot fi frumoase si la 50 sau la 60 de ani.

Citește și:

Tu ce cadou le vei lua femeilor importante din viata ta? Care dintre sugestiile propuse de noi ti se par cele mai bune?

Surs foto: Shutterstock, Copyright: sanjagrujic

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.