Setari Cookie-uri

Superstitiile iubirii

Superstitiile se bazeaza pe anumite credinte primitive, transmise din generatie in generatie, in forte supranaturale care ne-ar conduce sau ne-ar influenta intr-o oarecare masura destinul. De foarte multe ori superstitiile, sau prejudecatile, au fost asociate cu inflexibilitatea gandirii si dispretuite, cel putin aparent, de foarte multi oameni. Totusi probabil ca multi dintre cei care pretind a nu se lasa influentati de aceste credinte populare, au in ascuns anumite ritualuri sau anumite obiceiuri pe care se straduiesc sa nu le incalce, de teama sa nu strice ordinea fireasaca sau pozitiva a lucrurilor. In plus, numeroase studii din domeniul creativitatii au relevat faptul ca de cele mai multe ori oamenii inalt creativi aveau diferite superstitii, ceea ce demonstreaza ca ele nu sunt specifice oamenilor mai putin dotati intelectual sau cu un interes scazut pentru educatie.

Daca bratara de la mana sau cureaua ceasului iti provoaca jena sau disconfort, inseamna ca iubitul se gandeste la tine.

Pentru a afla daca partenerul iti este fidel, taie o lamaie in 2 jumatati, freaca aceste jumatati de asternutul in care dormi, in 4 locuri diferite si apoi pune-le sub perna. Daca in noaptea aceea iti vei visa partenerul, inseamna ca te iubeste. Daca nu il visezi, este semn ca te inseala. Un alt semn al tradarii il ai si daca scapi foarfeca.

Urmareste si de care deget obisnuieste iubitul tau sa te tina. Daca de obicei te tine de degetul mic, este un semn clar ca te iubeste. Cand alege degetul mijlociu, inseamna ca te doreste; inelarul sugereaza dorinta lui de a te revedea cat mai curand in timp ce aratatotul denota o oarecare gelozie si posesivitate. Daca alege sa te tina de degetul mare, este un semn ca relatia nu are foarte mari sanse de reusita.

Este foarte cunoscuta superstitia privitoare la ora fixa: daca te uiti la ora fixa, inseamna ca barbatul la care te gandesti te iubeste; daca a trecut un minut de la fix, inseamna ca te doreste, si daca te uiti la doua minute dupa fix, inseamna ca nu te place sau pur si simplu nu sunteti facuti unul pentru celalat.

Desi il iubesti si iti place sa-l rasfeti cu daruri, ai grija sa nu ii cumperi pantofi. O vorba spune ca daca ii cumperi iubitului pantofi, i-ai oferit ceea ce trebuia pentru ca acesta sa iasa din viata ta! Atentie si cand mergeti impreuna pe strada. Daca o persoana vine din directia opusa exact inspre voi, nu va indepartati unul de celalat pentru ca aceasta sa treaca printre voi, caci va veti indeparta pentru totdeauna.

Daca esti singura si vrei sa afli cine este viitorul tau iubit, poti sa faci asta dormind cu o oglinda sub perna. O credinta populara spune ca facand acest lucru, in curand iti vei visa alesul. Poti sa influentezi destinul in bine si dormind cu camasa pe dos. O alta metoda de a obtine in vis imaginea viitorului partener este si cea a numaratului stelelor. Incepi sa numeri 9 stele in prima seara si continua in ordine descrescatoare. In seara in care vei numara o singura stea, il vei visa pe cel care ti-a fost destinat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.