Setari Cookie-uri

Advertorial Coffeeshop Company va invita sa pasiti in lumea cafelei

Tinta noastra este sa imbinam cat mai armonios si eficient posibil cafeneaua traditional vieneza si trendul cafelei TO GO.

Caracterizat de o atmosfera foarte speciala si unica, Coffeeshop Company este o interpretare unica, noua, a mostenirii foarte populara pe plan mondial a culturii cafenelei traditionale vieneza, care a fost inclusa in anul 2011 in lista “mostenirilor intangibile cultural” a patrimoniului UNESCO. Tinta noastra este sa imbinam cat mai armonios si eficient posibil cafeneaua traditional vieneza si trendul cafelei „TO GO”.

Trendul cafelei „TO GO”, care a pornit in SUA in anii ’80, este acum foarte intalnit in piata internationala si a repozitionat cafeaua ca un produs de „lifestyle”, astfel conturandu-i imaginea ca o comoditate de consum. Pe baza acestei premise, conceptul Coffeshop Company a fost dezvoltat si sustinut, special pentru a oferi oaspetilor nostri o experienta gastronomica de neuitat. Focusul este, desigur, centrat pe produse de o calitate superioara, care sunt create cu cafea espresso derivata din cafea Arabica Premium ca si stalp central al cladirii si a capatat cu totul o noua semnificatie in ultimii ani, ca rezultat al dezvoltarii unei culturi tinere si in voga a cafelei.

Prin combinatia noastra unica de calitate si durabilitate, bunavointa, comunicare si dialog, vrem sa apelam la simturile clientilor nostri si sa oferim o multitudine de momente si experiente de neuitat, in materie de arome. Toate generatiile de iubitori de cafea vor gasi abianta optima pentru o dupa amiaza confortabila cu prietenii sau pentru o discutie interesanta cu partenerii de afaceri, putand fi serviti si cu o cafea incantatoare, in locatia noastra. Lumina subtila si muzica aleasa cu atentie, intregesc imaginea de ansamblu si creeaza un spatiu dedicat relaxarii, concentrandu-se pe cafea, dar oferind pe langa o selectie variata de bauturi delicioase si in trend si specialitati de mancare si dulciuri.

Gama noastra captivanta de produse ofera in plus o incredibila selectie de ceaiuri de calitate premium alese din unele din cele mai bune plantatii din lume, ciocolata calda premium preparata din cacaoa bogat aromata din Ecuador, cat si Vanilie Bourbon din Madagascar. Adaugam acestui sir si shake-uri si smoothie-uri cu retete simpatizate in intreaga lume, cat si limonade preparate din siropuri organice. Toate cele mentionate fiind preparate cu pasiunea necesara de personal calificat si specializat si servite folosind cele mai originale si speciale design-uri ale cestilor, paharelor si intregului echipament.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.