Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Crăciun pentru mama

Daca tatal este stalpul casei, atunci mama este binecuvantarea familiei si merita toata dragoste din lume si tot ce este mai bun si mai frumos. Am ales pentru ea cateva cadouri inspirate cu care sa ii aduci bucurii si un zambet in acest sezon al povestilor de iarna!

Iti este sprijin dintotdeauna si te-a ajutat mereu cand ai avut nevoie, chiar si cand nu i-ai cerut sfatul. Pentru ca mereu a stiut ce iti trebuie, ce iti lipseste sau cand esti trista si suparata. Iar de Craciun, ai cele mai frumoase amintiri cu ea, inca de la o varsta frageda.

Asa ca de Craciun trebuie sa alegi cele mai frumoase si utile cadouri pentru mama, caci despre ea vorbim, cea mai buna prietena a ta. Eu am gasit cateva idei dragute pe care le transform in propuneri si ti le prezint. Insa tu stii cel mai bine ce i se potriveste si ce si-ar dori sa primeasca in dar, dincolo de toata dragostea si atentia ta. Eu am optat pentru lucruri practice, potrivite pentru sezonul sarbatorilor de iarna.

🎁 Trandafiri criogenați naturali în cupole de sticlă - în dar pentru mama ta

🎁 Pachete speciale de cosmetice natrale cadou pentru mamă

Citește și:

🎁 Fotografie de familie: idee excelentă de cadou pentru mama ta

🎁Geantă mare de firmă pentru cadoul către mamă

🎁 Poncho călduros pentru mama ta

Trandafir verde natural sau trandafir criogenat în dar pentru mama ta

Acest trandafir verde se va transforma intr-un buchet de fericire atunci cand mama ta il va gasi sub bradul de Craciun. Este un trandafir care isi va pastra culoarea si tineretea fara sa fie udat si, atentie, doar daca nu sta in lumina razelor de soare.

Dar nu este obligatoriu sa fie verde natural, pentru ca poti opta si pentru niste flori prinse intr-o cupola si care sa reziste cat mai mult timp. Trandifirii criogenati sunt la mare cautare si se dovedesc un cadou tot mai popular, potrivit pentru mame, indiferent de ocazie.

trandafiri criogenati cadou

Vezi trandafiri criogenati

Cadou pentru mama: alege un pachet special cu produse de îngrijire

Citește și:

Un pachet special creat pentru sarbatorile de iarna si numai bun de oferit femeilor care-si doresc o piele fina si hidratata. Tu trebuie sa ai grija de mama ta, asa ca ofera-i aceste produse care-i vor relaxa (datorita lavandei din continut) si hidrata picioarele.

O sa vezi ca multe branduri au gandit casete speciale cu produse de infrumusetare, in seturi complete care sa acopere mai multe cerinte ale pielii. Asta pentru a-i asigura celei dragi necesarul unui ritual de ingrijire.

Cadouri de Craciun

Vezi seturi cadou de sarbatori

Cadouri personalizate pentru mama: fotografia de familie

Un parinte vrea sa isi vada in fiecare zi copilul, chiar daca nu il are aproape fizic. O rama foto cu mesajul "Acasa esti acolo unde esti iubit" este ideala pentru fotografia de familie si pentru cadoul de Craciun al mamei tale.

Poti opta si pentru o galerie cu mai multe poze, daca iti este mai la indemana. Asa nu trebuie sa te limitezi doar la una singura.

Citește și:

Cadouri de Craciun: rama foto

Vezi modele rame foto

Geantă încăpătoare de calitate de la un brand celebru

Mamele au intotdeauna nevoie de genti incapatoare. O stiu de la mama, care este cea mai incantata cand primeste de la mine sau de la surori o geanta noua, mare si cu multe buzunare.

Sfatul meu este sa te orientezi catre o poseta cat mai mare, dar si de la o marca pe care o apreciaza. Poate ca investitia va fi mai mai mare, dar aceasta va fi mai rezistenta, mai durabila. Iar mama ta iti va multumi.

Cadouri pentru mama

Vezi preturi genti

Poncho călduros și pufos pentru plimbările de iarnă

Fa-i mamei tale zilele de iarna mai usor de suportat! Un poncho calduros si colorat o sa-i pastreze zambetul pe chip, iar imbratisarile ei vor fi si mai calduroase. Este un cadou atipic, daca pana acum i-ai tot cumparat pulovere pufoase sau bluze cat mai cuminti.

Un poncho ii va conferi o atitudine increzatoare, iar pe tine te va bucura ideea sa o vezi atat de implinita. Cu siguranta ca il va purta la multe intalniri.

Citește și:

Cadouri de Craciun: poncho calduros

Vezi propuneri poncho

Si daca mai vrei un ultim sfat, iti mai spun asa: unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru mama este sa ii fi alaturi de Craciun. Indiferent de ce va gasi sub brad, sunt sigura ca parintele tau se va bucura cel mai mult sa te vada in casa atunci cand se trezeste dimineata de sarbatori si sa vada familia in formula cat mai completa.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.