Setari Cookie-uri

Pachete cadou cu produse naturale de Craciun

Produsele naturiste sunt din ce in ce mai cautate si castiga popularitate printre cumparatorii care cauta calitatea. Acestea se pot dovedi un cadou perfect pentru familie si prieteni in perioada sarbatorilor, o alternativa la darurile clasice.

Indiferent ca suntem in cautarea unor produse naturale pentru ingrijire, a unor alimente eco, bio sau vegane, cosmetice sau remedii, toate acestea au in comun grija pentru cineva special din viata noastra. Anul acesta de Craciun, poti incerca sa oferi ceva deosebit cuiva drag, care sigur va aprecia grija ta.

Cadourile bio naturale si cosmeticele ofera ocazia ideala pentru a combina ceva modern cu ceva sanatos, multe dintre articolele dsponibile putand fi comandate online si esti astfel scutit de fuga prin magazine. In primul rand sofisticate si mai apoi sanatoase, produsele eco impacheteaza tot ce are natura mai frumos - ingrediente vegetale – iar pe tine te lasa sa oferi miresme in cutiute de sezon care vor impresiona.

Trebuie sa stii ca magazinul Vegis organizeaza in perioada 13-15 decembrie 2016 Targul de Craciun, unde esti asteptat cu reduceri de pana la 80% la mai mult de 3.000 de produse de pe site.

Citește și:

Cateva pachete cadou cu produse naturale de daruit de Craciun, gasesti mai jos.

- Pachetul cadou Herbal Care Coada Calului contine un sampon si un balsam pentru fortificarea parului si pentru a ingriji podoaba capilara deteriorita. Ingredientele naturale vor imbunatati conditia si aspectul parului, devenind mai plin de vitalitate.

- Pachet Sweet Secret: un cadou care nu ramane secret. Gelul de baie si dus si untul de corp din set au extract de migdale dulci si se remarca prin consistenta densa. Produsele poloneze iti hranesc pielea pe care o vor face mai catifelata si mai placuta la atingere.

Pachet Cadou Sweet Secret Migdale

- Pachetul cadou Tutti Frutti este preferat pentru mirosul de scortisoara cu care te imbie atunci cand te relaxezi facand dus. Setul contine ulei de baie si unt de corp cu un ton de aroma de caramel, lasandu-te sa te destinzi dupa o zi incarcata la birou sau in vacanta de Craciun cand tot ce vrei este sa te simti rasfata ca la un salon spa.

Citește și:

- Pachetele cadou Gerocossen sunt variate si contin diverse cosmetice cu care iti poti surprinde mama, sora sau sotia. Mai ales cand stiu ca odata cu scaderea temperaturilor din termometre este importanta ingrijirea tenului. In plus se primeste cadou un demachiant pentru fiecare crema de fata.

- Pachet cadou Cosmetic Plant pentru doamnele si domnisoarele care sunt preocupate de aspectul tenului lor. Setul cu argan include o crema regeneratoare de zi (50 ml) si un lapte demachiant (200ml). Pentru ca nu contin chimicale, acestea vor actiona asupra pielei fetei regenerand-o, hranind-o si conferindu-i un aspect mat.

Sursa foto: pixabay.com, vegis.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.