Setari Cookie-uri

Fustele lungi cu multe de volane sunt ideale de Crăciun sau Revelion

Dacă te-ai tot plictisit de rochii de ocazie, de gală, de rochii opulente, bogate, prețioase, încearcă o altă abordare! Dacă vrei să renunți la clasicele rochii de seară de Anul Nou, alege să fii altfel! Alege să porți fuste lungi cu volane pentru Revelion!

De obicei ne gândim ca de sărbători, de Revelion sau de Crăciun, să mergem pe alegerea unor rochii de ocazie, dacă petrecem la restaurant ori în club. Desigur, dacă petrecem acasă, putem oricând miza pe o ținută ceva mai lejeră.

Fuste cu volane la ocazie de sărbătoare: de ce să le alegi

Ca să fie lucrurile mai simple, ca să alegi un ansamblu versatil, ce poate fi purtat și seara, și ”de gală”, dar și acasă sau cu prietenii, îți recomand să porți fuste cu volane de sărbători!

Mai mult, dacă alegi fuste cu multe volane pentru Crăciun sau fuste lungi cu volane pentru Revelion, le vei putea purta și după evenimentele acestea. Fapt care nu se aplică la rochiile de gală, prețioase, de ocazie, care, în general, sunt cumpărate pentru un număr restrictiv de purtări.

Citește și:

Așadar, te invit să descoperi cele mai șic fuste lungi cu volane pentru Revelion și fuste cu multe volane pentru Crăciun! Am adunat câteva exemple perfecte pentru un altfel de outfit! Căci, da, vei ieși în evidență dacă porți fuste cu volane de sărbători!

fuste asimetrice cu volane elegante de zi Vezi aici sugestii de fuste elegante cu volane de zi

Fuste lungi cu volane pentru Revelion, pentru o ținută altfel!

Cu siguranță fiecare femeie își dorește să fie cea mai cea de Revelion sau de Crăciun! Și pentru că toate femeile, sau majoritatea, vor purta rochii de Revelion, dacă alegi o altfel de abordare, o altfel de ținută, s-ar putea să ieși în evidență în primul rând prin asta! Așa că, dacă alegi să porți fuste cu volane de sărbători, vei avea deja un look distinct!

fuste lungi cu volane pentru Revelion

Vezi fuste lungi cu volane ASOS pentru Revelion aici

Citește și:

În ceea ce privește alegerea unor fuste lungi cu volane pentru Revelion, te sfătuiesc să optezi pentru materialele prețioase. Texturile elegante, prețioase, opulente și straturile de volane vor fi deja suficient de Glamour încât să fie exact ce trebuie!

Voal, dantelă, satin, mătase, catifea, materiale plisate sau texturi vaporoase, toate sunt ideale pentru o ținută stilată, adecvată ocaziei. Poți de asemenea miza pe transparențe, culori tari sau prezența altor detalii de croi (drapaje, șlițuri pe picioare etc.). Descoperă cum porți fuste cu multe volane pentru Crăciun, citind recomandările mele mai jos.

Pont de asortare: dacă alegi fuste lungi cu volane pentru Revelion, poți purta sandale sau pantofi cu toc, sau pumps, atunci când rochia e până în pământ. Dacă alegi fuste cu volane de sărbători, dar sunt mai scurte în față, au șliț sau oricum au vedere la picioare, alege sandale cu toc.

Citește și:

Cât despre bluzele sau topurile ideale unor fuste cu volane, mergi pe bluze și cămăși elegante, prețioase, cu mâneci bufante, cu decolteuri adânci, sau pe maiouri ”tip furou”.

Fuste cu multe volane pentru Crăciun, pentru un look feminin și confortabil

Dacă vrei să porți fuste cu multe volane pentru Crăciun (sau pentru un Revelion acasă, de exemplu) alege modelele pe care ți le propun mai jos. Cu lungime midi sau maxi, până în pământ, dacă porți fuste cu volane de sărbători, vei avea o ținută Glamour și stilată!

fuste cu multe volane pentru Crăciun

Vezi fuste cu multe volane pentru Crăciun

Spre deosebire de sugestiile mele de fuste lungi cu volane pentru Revelion sau pentru Crăciun, îți recomand modelele midi și texturile ori țesăturile ceva mai casual, sau relaxate. Stofele în carouri, materialele de zi sunt perfecte și de Crăciun și mai apoi, la birou, sau de zi, casual! Dacă totuși alegi fuste cu multe volane pentru Crăciun și mizezi pe materialele prețioase (satin, voal, dantelă), completează look-ul cu piese mai relaxate.

Citește și:

De fapt, trebuie și în acest caz să vorbim despre cum să asortezi modelele de fuste cu volane de sărbători. Pentru Crăciun, alege topuri simple, pulovere pufoase sau cămăși cât mai basic (cămașa albă, simplă e perfectă, sau chiar cea cu guler tunică). În ceea ce privește pantofii, mergi pe ghete, botine, cizme, la fustele mai casual și pe stiletto la fustele lungi, mai elegante.

Și ca un ultim sfat, orice modele de fuste lungi cu volane pentru Revelion ai alege, orice texturi sau lungimi de fuste cu multe volane pentru Crăciun ai alege, nu uita că scopul este să ai și lejeritate în mișcări!

Poate vei dansa, poate vei ajuta la servit masa, oricum ar fi, ai nevoie să te simți bine și să te distrezi. Oricum, dacă porți fuste cu volane de sărbători vei fi o apariție! Rămâne doar să petreci, nu? :)

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.