Setari Cookie-uri

Idei de jucarii cadou pentru Craciun

"Fara daruri, Craciunul nu este Craciun". O vorba care se potriveste cel mai bine in cazul copiilor, a caror bucurie din dimineata de 25 decembrie este incoparabila. Fii Mos Craciunul lor preferat!

Ajuta-ti copilul, nepotul sau verisoara sa ii scrie scrisoarea lui Mos Craciun si asigura-te ca tot ce isi doreste o sa gaseasca in dimineata de 25 decembrie sub brad.

Cadouri pentru fetite

Poti sa ghicesti viitorul artistic al unui copil dupa jucariile si jocurile pe care le alege in copilarie.

O scena in miniatura pentru papusile unei fetite s-ar putea sa ii dezvolte pasiunea pentru muzica, televiziune sau teatru.

Iar dupa spectacolul epuizant, dar emotionant, sustinut, somnul o sa fie mai linistitor alaturi de un ursulet de plus pufos.

Cadouri de Craciun: jucarii pentru fetite

Scena pentru spectacol: 169,33 lei; Ursulet de plus: 73,43 lei

Cadouri pentru baieti

Pana cand o sa se faca mare si o sa aiba propria lui masina sau un avion pe care sa il piloteze, un baietel o sa fie mai mult decat fericit sa primeasca in dar o masinuta sau un elicopter cu telecomanda.

Jucarii pentru baieti: jucarii cu telecomanda

Elicopter cu telecomanda: 79,90 lei; Masina cu telecomanda: 69,90 lei

Citește și:

Cadouri pentru toti copiii

Daca vrei sa ai un ajutor de nadejde in casa si, mai apoi, un adolescent care stie sa se descurce singur, invata-ti copilul cat de distractiv si relaxant poate fi gatitul.

Am doua recomandari: fabrica de inghetata in care se prepara cea mai buna inghetata de vanilie... din plastilina si un set pentru micul dejun.

Cadouri de Craciun pentru copii

Fabrica de inghetata: 46,90 lei; Set mic dejun: 94,41 lei

Pentru copiii ceva mai maricei, e bine sa pregatesti jocuri si jucarii care sa-i stimuleze intelectual. Un cub rubik este o idee inspirata de cadou atat pentru baieti, cat si pentru fete, in timp ce Piramida 3D se joaca la dublu si este o modalitate de apropiere a fratilor si de legare a unei prietenii.

Cadouri de Craciun

Cub rubik: 78,12 lei; Piramida 3D: 30,85 lei

Sa nu uitam totusi urmatorul fapt: "Craciunul nu consta in a ne deschide cadourile catre cei iubiti, cat a ne deschide inima catre ei."

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.