Setari Cookie-uri

Combinari si recombinari la Hollywood in 2007

La Hollywood despartirile par a fi mai degraba o consecinta fireasca a oricarei relatii decat un sfarsit indezirabil. Chiar si parteneri considerati a forma cele mai frumoase si durabile cupluri sfarsesc prin a se desparti. Sa fie tentatiile mult prea mari, sa fie temperamentul lor artistic, sa fie nesiguranta, accentuata de faptul ca sunt persoane publice, sau poate faptul ca relatiile lor sunt mereu puse sub lupa si acest lucru antreneaza de multe ori nemultumiri din partea unuia sau altuia dintre parteneri... Nu putem sa stim exact, probabil cate putin din fiecare plus alte motive cat se poate de individualizate.

Cu Jemima a inceput sa se intalneasca in 2004 si in ciuda discretiei amandurora, presa britanica a manifestat un interes crescut pentru relatia lor. Hugh a declarat chiar ca si-a gasit sufletul pereche. Dar cine spune ca sufletele pereche nu au nevoie si de cate o pauza sau nu cunosc si ele indoiala? Mai ales daca afli ca o femeie pe care candva ai iubit-o se casatoreste cu un alt barbat. Astfel ca dupa trei ani de relatie cu Jemima, Hugh a anuntat pe 16 februarie 2007, in cadrul unei conferinte de presa, ca au hotarat sa se desparta. In aceeasi zi, Elizabeth Hurley facuse publica intentia ei de a se casatori cu omul de afaceri indian, Arun Nayar.

Se pare totusi ca a fost vorba de o ratacire de moment, intrucat in aprilie Hugh si Jemima au hotarat sa-si mai dea o sansa si poate chiar sa se casatoreasac daca totul va merge bine. Asta le dorim si noi!

Jessica Alba & Cash Warren: dau despartirea pe casatorie

S-au cunoscut in 2004 pe platourile de filmare pentru “Cei patru fantastici”, pelicula pentru care Cash a fost asistent de productie. Insa dupa doi ani si jumatate de iubire, timp in care cei doi chiar se mutasera impreuna, Jessica a avut o revelatie pe care nu se putea sa nu o impartaseasca si cu iubitul: nu il mai iubea! Cash a declarat pe 22 iulie 2007 ca a primit un telefon de la iubita lui, prin care ea ii comunica faptul ca nu mai este indragostita de el. Si cum este o fata hotarata, nu a stat mult pe ganduri si si-a trimis asistentul la locuinta lor comuna din Los Angeles pentru a-i pregati lui Cash bagajele.

Hotarata si eficienta! S-a speculat foarte mult pe seama acestei despartiri, care a fost surprinzatoare pentru toti cei care ii cunosteau, dar mai ales pentru Cash, care nu reusea sa isi dea seama ce-l lovise. Se pare ca Jessica isi dorea foarte mult sa obtina de la Cash “inelul” si s-a gandit ca asta ar fi o metoda foarte buna pentru a-si impulsiona iubitul. Cititi si invatati! Iata inca o data dovada ca barbatul nu stie ce vrea fara putin sprijin de la femeie... si se mai spune despre noi ca suntem nehotarate! In august cei doi au fost vazuti din nou impreuna, iar la inceputul lui decembrie au anuntat ca vor avea un copil. Si planul a fost dus cu mult tact pana la capat: in timpul vacantei de Craciun, Jessica a fost surpinsa purtand inelul mult dorit, iar la scurt timp purtatorul lor de cuvant a confirmat logodna. Sa fie intr-un ceas bun!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.