Setari Cookie-uri

Combinari si recombinari la Hollywood in 2007

La Hollywood despartirile par a fi mai degraba o consecinta fireasca a oricarei relatii decat un sfarsit indezirabil. Chiar si parteneri considerati a forma cele mai frumoase si durabile cupluri sfarsesc prin a se desparti. Sa fie tentatiile mult prea mari, sa fie temperamentul lor artistic, sa fie nesiguranta, accentuata de faptul ca sunt persoane publice, sau poate faptul ca relatiile lor sunt mereu puse sub lupa si acest lucru antreneaza de multe ori nemultumiri din partea unuia sau altuia dintre parteneri... Nu putem sa stim exact, probabil cate putin din fiecare plus alte motive cat se poate de individualizate.

Sean Combs & Kimberly Porter: numai pe tine nu te pot iubi

Sean John Combs, cunoscut ca Diddy, sau Puff Daddy, sau P. Diddy, sau Puff, Puffy sau ..... nici macar in ceea ce priveste numele nu se poate hotari... sau nu se poate stapani sa si-l tot schimbe. Cam cum schimba si partenerele. Dar asa cum s-a prezentat timp de mai multi ani cu acelasi nume, a rezistat si vreme de 10 ani alaturi de aceeasi femeie. Dar nu numai. Nu numai un nume, nu numai o femeie. Probabil ca nu le-a schimbat mai des de teama sa nu inceapa sa le incurce, sau sa le uite, sau sa nu le mai recunoasca... Exista totusi si un aspect al existentei lui asupra caruia este extrem de hotarat: de fiecare data a spus NU casatoriei. Asta desi are deja cinci copii (cunoscuti si recunoscuti, am dauga noi). La cat este de confuz, este posibil ca omul sa nu-si mai aminteasca pe drept cuvant nici copiii. Primul copil, un baietel, l-a avut cu prietena lui din liceu. Kim Porter este mama a trei dintre copiii lui. Primul lor copil, tot un baiat, s-a nascut in aprilie 1998, iar pe 21 decembrie 2006 ea i-a daruit lui Puffy doua fetite gemene, asta dupa ce cu numai patru luni inainte o alta femeie, pe numele ei Sarah Chapman, nastea, ei bine da, tot un copil de-al lui. Mai precis aducea pe lume prima fetita a artistului. Pe care el nu a recunoscut-o initial ( ce va spuneam), insa testul ADN i-a demonstrat paternitatea si i-a improspatat si lui memoria.

Dupa 10 ani de relatie tumultosa, Kim si Diddy s-au despartit pe 10 iulie 2007. Eh, calea lui Puffy este deschisa spre noi orizonturi si probabil spre noi copii care sa-i poarte numele, pe toate sau numai unul dintre ele. Ar fi si pacat ca un astfel de talent sa se risipeasca!


Kate Moss & Pete Doherty: dragoste cu nabadai

Foto: Wikipedia

Un cuplu care cu siguranta a facut deliciul presei de scandal, fiind o adevarata comoara pentru revistele de profil... ca mai toate relatiile lui Kate dealtfel. S-au cunoscut la petrecerea pe care Kate a dat-o cu ocazia aniversarii a 31 de ani. El muzician, artist, poet (admirator al lui Charles Baudelaire, de ce oare nu suntem surprinsi?) fost membru al trupei The Libertines, in prezent canta la Babyshamles. Ea una dintre cele mai cunoscute supermodele ale tuturor timpurilor si mai nou designer vestimentar. Amandoi dependenti de droguri, amandoi iubitori de petreceri si scandaluri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: