Setari Cookie-uri

Vedete inainte si dupa bisturiu

Obsesie la nivel mondial sau trend promovat puternic de vedete? Dovada a nesigurantei si a unei proaste imagini de sine sau presiune sociala? Necesitate reala sau impusa? Problema psihologica sau ceva firesc?

Numai ca se intampla uneori ca anumite persoane sa pice in capcana operatiilor estetice si sa nu se mai opreasca decat dupa ce obtin un rezultat mult inferior “materialului” de la care s-a pornit.

Sanii cu cariera

Intr-un timp imi spuneam ca apeleaza la acest gen de interventii vedetele care nu au alte atuuri si trebuie sa compenseze. In aceasta categorie as incadra-o pe Pamela Anderson, care a facut cariera si multi bani pe baza sanilor ei siliconati. Carmen Electra este o alta reprezentanta a acestei categorii. Totusi la acesti sani extrem de generosi, ele au adaugat atitudinea corespunzatoare, care sa le completeze succesul. Sexy, mai mult dezbracata si prostuta sau sexy-voluptoasa, mergand de multe ori spre vulgar si clar indecent.

Credeati ca...


Foto: Wikipedia.org

Atipice... pana cand?

Au existat si vedete care au tinut pentru mult timp standardul ridicat in numele femeilor care nu se incadrau in tipare. Ba mai mult, ele au facut furori tocmai din acest motiv. Le-am numit aici pe Jennifer Lopez si Beyonce Knowles, care s-au facut remarcate prin, ma scuzati, fundurile lor supradimensionate, considerate atat de sexy, care faceau nota discordanta cu sanii care nu erau tocmai mari. Mai ales ca cele doua au avut mai intotdeauna si cateva kilograme in plus. Dar Dumnezeu a creat femeia si Diavolul i-a oferit marul! Si cele doua au intins mana spre “marul oprit” (cum ar numi unii protestanti operatiile estetice) si l-au introdus in sutien. Astfel ca acum dimensiunile sanilor s-au uniformizat cu dimensiunile poponetelor. Nu s-ar putea afirma ca ele si-au ajustat sanii din dorinta de a castiga mai multi fani, deoarece au fost considerate intotdeauna foarte atragatoare. Desi mai existau uneori mici ironii la excesul unor parti in contrast cu alte parti. Oricum, a mai ramas o reprezentanta de baza a acestei specii pe cale de disparitie: Shakira, Shakira. Pana cand?

NU!NU!NU... Poate numai putin, oricum toata lumea o face!

De multe ori cele care si-au modificat formele au refuzat sa recunoasca. O amintim pe Tara Reid, care mult timp a sustinut ca sanii ei sunt naturali. In momentul in care a recunoscut, ea s-a declarat surprinsa de atentia care i se acorda din cauza acestui subiect, in conditiile in care “toata lumea face acest lucru”. Da, numai ca unele recunosc, altele nu. Mai ales ca ea a aparut de foarte multe ori in pictoriale pentru revista FHM, iar intr-o zi sanii ei au capatat dimensiuni ingrijorator de mari. Se astepta sa credem ca ar putea fi vorba despre o alergie?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.