Setari Cookie-uri

Vedete inainte si dupa bisturiu

Obsesie la nivel mondial sau trend promovat puternic de vedete? Dovada a nesigurantei si a unei proaste imagini de sine sau presiune sociala? Necesitate reala sau impusa? Problema psihologica sau ceva firesc?


Fergie
este o alta vedeta care nu a recunoscut ca a intervenit in vreun fel asupra imaginii ei. Si se pare ca nu numai nasul si l-a lucrat... Judecati si voi dupa fotografii.

Faptul ca unele vedete au negat initial interventiile ridica alte intrebari: este oare rusinos? De ce nu au avut curajul sa isi asume aceste modificari? Au existat si la noi vedete despre care s-a spus ca si-au facut implanturi mamare dar au negat pentru mult timp, sau inca neaga. Le dam ca exemplu numai pe
Mihaela Radulescu si Andreea Marin... alaturate.

Nici Tyra Banks sau Britney Spears nu au recunoscut ca si-au umplut sutienul. Asta desi Britney se internase pentru o operatie la genunchi si la iesirea din spital sanii ei capatasera proportii surprinzatoare. Sa fi fost oare sutienul?

Foto: Wikipedia.org

Nici Jennifer Aniston nu a recunoscut ca si-a micsorat nasul, ea sustinand ca numai si-a corectat deviatia de sept. Dupa ce s-a despartit de Brad Pitt, in presa s-a scris ca si-ar fi marit si sanii, poate pentru a se apropia de dimensiunile rivalei ei.

Dupa ce a spus despre cele care recurg la operatiile estetice ca sunt lipsite de incredere in ele insele si a sustinut ca nu si-ar face niciodata asa ceva, Kate Beckinsale se pare ca nu a facut fata tentatiei. Desi ea nu a recunoscut, uneori marimea face diferenta...


Apreciem sinceritatea

Negura istoriei...


Foto: Wikipedia.org

5 Doamne si...

Nu puteam sa le omit pe fetele de la Spice Girls, cele care au dat tonul la o puternica miscare feminista si sunt considerate cea mai tare formatie de fete a tuturor timpurilor, insa nu neaparat datorita talentului, care de multe ori a fost pus la indoiala pe drept cuvant.

Victoria Beckham si Melanie Brown si-au marit evident sanii, insa la mult timp dupa ce ele devenisera deja celebre si aveau foarte multi admiratori. Nu s-ar spune ca aceste transformari le-ar fi adus un plus de imagine. Geri Halliwell a fost considerata intotdeauna cea mai sexy dintre cele 5, datorita pieptului dezvoltat dar si datorita buzelor senzuale care insa erau... injectate. Dupa cativa ani de “buze de peste” Geri insa a renuntat la colagen si nu arata deloc rau. Si Melanie B a renuntat in timp la implanturi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.