Setari Cookie-uri

Ce cred barbatii despre femei?

Ce cred barbatii despre femei? Probabil ca aceasta este intrebarea la care multe dintre voi ati dori sa aflati raspunsul. Si daca femeia continua sa fie un mister pentru barbati

Ce cred barbatii despre femei? Probabil ca aceasta este intrebarea la care multe dintre voi ati dori sa aflati raspunsul. Si daca femeia continua sa fie un mister pentru barbati, lucru exprimat minunat de Freud care recunostea ca intrebarea la care nu a reusit sa raspunda dupa treizeci de ani de studiu a fost : “Ce vrea de fapt femeia?”, orgoliul masculin ranit de acest esec se recupereaza usor la gandul ca nici femeia nu a reusit sa il inteleaga pe deplin pe barbat.

Desi se pare ca femeile sunt mai aproape de rezolvarea misterului unui barbat si se apropie cu atat mai mult cu cat distanta fizica se micsoreaza. Sa fie oare atat de simplu?

Nu am sa reduc aceasta dezbatere la exprimarea punctului meu de vedere. Probabil ca opiniile despre femeie si iubire adunate de la mai multi barbati vor oferi un raspuns mai clar la aceasta intrebare. Si am sa scap si eu de jena pe care am resimtit-o in momentul in care m-am vazut pus in situatia de a vorbi despre femei. Probabil cel mai delicat subiect pe care un barbat poate sa il dezbata in prezenta unei femei. Pentru ca evident, la o bere cu baietii lucrurile devin mult mai clare si reusim sa ne exprimam cu usurinta.

Prezenta unei femei insa reclama cantarirea cuvintelor, exprimari elevate: nu ma holbam la sanii ei, are numai o camasa eleganta foarte draguta, nu are picioarele pana in gat si nu este buna rau, am observat numai ca nu prea are nevoie de tocuri si este o femeie atragatoare si frate ce i-as... cumpara un buchet de flori, numai ca nu gasesc unele care sa nu palesaca in prezenta ei.

Si daca tot am nevoie de ajutor, apelez la cei care par a fi preferatii femeilor: starurile de la Hollywood. Dar apoi, cum inca nu stiu exact ce isi doresc femeile, este foarte posibil sa ma insel si in privinta asta.

Mel Gibson de exemplu, ca un barbat experimentat si trecut prin viata, crede a inteles ceva din ceea ce isi doreste o femeie: “Dupa 20 de ani de casnicie incep sa ma apropii de adevar. Si cred ca raspunsul se gaseste undeva intre conversatie si ciocolata”.

Bun, acum sincer, atata lucru stiam si eu: femeia adora sa vorbeasca si iubeste ciocolata. Nu am avut nevoie de 20 de ani de casnicie ca sa observ asta, a fost suficient sa enervez o singura data o femeie si nu am mai reusit sa o fac sa taca decat cumparandu-i o cutie cu bomboane. As putea deci sa trag concluzia ca femeia prefera chiar ciocolata conversatiei. Insa in naivitatea mea tipic masculin-tinereasca imi place sa cred ca femeia iubeste si barbatul care ofera, nu numai ciocolata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.